Rum
Re: Rum
Boha jeho...srát se takhle se Zacapou.... 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile je na tom napsáno Something-Something-Port Mourant nebo Enmore - Demerara, láhev z devadesátých let, tak nelitovat zlataTornado píše:Letos to nevypadá úplně marně. Kromě tuny cukrátek by tam mohlo být i něco z Worthy Park, Habitation Velier a možná i nějaký Worthy Park od Habitation Velier
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Jinak sem celkem rad, ze mi ten rumum nakonec nejede.... Pac uz ted si stezuju, ze mam v baru Absinthi po 1,5-2k a lezu z toho po zdi..... Tejden v rumovi skupine a sem celkem cajk prumer tam pije veci od 1,5-4, sarze celosvetove a orientovane na jednotlive zeme neode za 2+, sarze o 200 lahvich a podobny bomby - preprodeje na aukcich taky pecky..... Nene na piti rumu jsem mooc socialni pripad
takze nastesti to neni dobry 
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
(1894) Bulletin of the Botanical Department, Jamaica Volumes 1-2Wagi píše:Jinak sem celkem rad, ze mi ten rumum nakonec nejede.... Pac uz ted si stezuju, ze mam v baru Absinthi po 1,5-2k a lezu z toho po zdi..... Tejden v rumovi skupine a sem celkem cajk prumer tam pije veci od 1,5-4, sarze celosvetove a orientovane na jednotlive zeme neode za 2+, sarze o 200 lahvich a podobny bomby - preprodeje na aukcich taky pecky..... Nene na piti rumu jsem mooc socialni pripad![]()
takze nastesti to neni dobry
“Rum Analysis By Percival H. Greg.
I do not think I am wrong in saying, that the smell of rum, really good rum that is, is one of the most delicious scents that can be imagined. There is in addition something so peculiar and undefinable about it ; it is so different from the smell of any other spirit that the more we smell it, the more we are puzzled to say to what its aroma is really due.”
To jen abys věděl, o co přicházíš, Wagi
-
vyrius
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem ochutnal Foursquare Sagacity, Premise a Spiced a Doorlys X.O.
Chutnají mi všechny, ale nejvíc Doorlys XO, je trochu sladší.
Spiced mě docela překvapil výraznou skořicí.
Chutnají mi všechny, ale nejvíc Doorlys XO, je trochu sladší.
Spiced mě docela překvapil výraznou skořicí.
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, koupil jsem nedávno Doorly's 14 let (nová láhev, dřív bylo max 12), a dávám 10 z 10, totální pecka.Wagi píše:Hosi kalite nekdou Fousquare? Ted to celkem frci, pripadne Doorlys?
BTW - zápisky z ochutnávání "pre-ban" rumu. Harewood house z roku 1780 bych taky ochutnal, ale spíš tu tmavou verzi.
https://cocktailwonk.com/2018/09/drinki ... 0-rum.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Rumy mi nechutnají, nerozumím jim, ale na přečtení a pobavení mi to přišlo dobré.
Galerie Tuzemáků.
A taky trochu info, přehled likérek, alkovýrobců apod.
Náhodou jsem narazil, nevím jak to nazvat a ani kde to umístit.
Líh & zelená....?
http://rumproducers.wikidot.com/czech-republic" onclick="window.open(this.href);return false;
Galerie Tuzemáků.
A taky trochu info, přehled likérek, alkovýrobců apod.
Náhodou jsem narazil, nevím jak to nazvat a ani kde to umístit.
Líh & zelená....?
http://rumproducers.wikidot.com/czech-republic" onclick="window.open(this.href);return false;
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.