Vzorky zahraničních absintů aneb fanoušci sobě!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzorky zahraničních absintů aneb fanoušci sobě!
Všichni zájemci o vzorky mi prosím napište soukromou zprávu s adresou. Pošlu číslo účtu a detaily. Díky!
-
racik
No myslím, že tohle je dobrý nápad. Ty kvalitní zahraniční značky jsou nejen drahé, ale dostupné jsou jen přes zahraniční společnosti, tudíž člověk po připočtení všech poplatků, poštovného atd. zaplatí i více než dvojnásobek ceny
výjimka je absinth-oase, ale tam je trochu menší výběr.
Jinak ke značce Doubs Premium - podle feeverte se jedná o macerát a nemá se svým nástupcem (doubs mystique) moc společného, nicméně i tak ho tam vcelku chválí.
A ad Jade Suisse Verte a jeho cena - zkusmo jsem si to zadal na stránkách Liquers de France a cena za lahev (včetně DPH, poštovného, handling) vyšla na 105 liber. Což je pořád hrozná pálka, ale znatelně míň, než těch 140. Navíc pokud máš Martine možnost to jako firma brát bez DPH, tak to je ještě 13 liber mínus...
Jinak ke značce Doubs Premium - podle feeverte se jedná o macerát a nemá se svým nástupcem (doubs mystique) moc společného, nicméně i tak ho tam vcelku chválí.
A ad Jade Suisse Verte a jeho cena - zkusmo jsem si to zadal na stránkách Liquers de France a cena za lahev (včetně DPH, poštovného, handling) vyšla na 105 liber. Což je pořád hrozná pálka, ale znatelně míň, než těch 140. Navíc pokud máš Martine možnost to jako firma brát bez DPH, tak to je ještě 13 liber mínus...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, asi tomu špatně rozumím. Těch 140 liber bylo za oba absinty, Jade Verte Suisse 65 a Vieux Pontarlier Absinthe Française Supérieure 65°. Kdybych pro potřeby vzorků objednával jen samotný Jade Verte, tak vyjde na 97 liber bez DPH. Je tedy určitě lepší objednat aspoň dvě láhve protože poštovné vyjde skoro stejně, jako u jedné láhve.
edit: a pozoruju že Jade podražil o 5 liber
V mém prvním příspěvku byl ještě za 55 a dnes za 60 liber bez DPH.
edit: a pozoruju že Jade podražil o 5 liber
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
racik
aha, moje chyba, já to pochopil jako cenu za 1 lahev.. je jasný, že je lepší objednávat více zboží, zejména u takových pálek za poštovný..
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Martin- nezapoměl si na nás stím číslem účtu a podrobnostma nebo je to stále ve vývoji? 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Nezapoměl, jen jsem měl posledních pár dní poměrně velké fofry, mimo jiné s redesignem www.lepsinalada.cz
Musím ještě co nejdříve nafotit nové lžičky, fontánky a další produkty. Všem zájemcům dnes napíšu PM.
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi právě přišel balík od Martina z Lepší nálady (nádherná absinthová sklenička Cordon, lahvinka St.Antoine a 3 vzorky na ochutnání - Doubs Premium Absinthe 55%, Duplais Verte 72% a Absinthe Supreme 60%). Dnes jdu sice do práce, ale zítra mám volno, tak se těším až St.Antoine ochutnám. Ty zahraniční vzorky jsem založil do právě vytvořeného soukromého archivu společně s Toulouse Lautrec a minulý měsíc zakoupeným St.Antoine. Tak zítra napíši, jak na mě mnohými oceňovaný český Žufánkův absinth zapůsobil.
Zároveň bych vás chtěl poprosit, jelikož nemám žádné zkušenosti s přípravou pravého absinthu, zda a jak mám lahvinku vychladit, nebo jenom při pokojové teplotě a přes brouille se přidává led a podchlazená voda, nebo zda i samotný absinthe má být vychlazený. Děkuji předem za nápomocné rady.
Zároveň bych vás chtěl poprosit, jelikož nemám žádné zkušenosti s přípravou pravého absinthu, zda a jak mám lahvinku vychladit, nebo jenom při pokojové teplotě a přes brouille se přidává led a podchlazená voda, nebo zda i samotný absinthe má být vychlazený. Děkuji předem za nápomocné rady.
Naposledy upravil(a) Repry dne úte 19. kvě 2009 15:20:42, celkem upraveno 1 x.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Dobře vědět, že Pošta nic nerozbila
Užij to všechno ve zdraví a napiš i nějaké hodnocení.
Absinthe samotný nechlaď, stačí když ho budeš mít v temnu a až při konzumaci nachystanou studenou vodu a led.
Absinthe samotný nechlaď, stačí když ho budeš mít v temnu a až při konzumaci nachystanou studenou vodu a led.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Martine a je mozny si nechat poslat vzorky a neco z lepsi nalady v jednom baliku nebo ty s tim balikem z lepsi nalady vubec neprijdes do styku? 
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že přijdu, vše se připravuje v jedné expedici
Klidně si objednej na náladě a do poznámky mi napiš co chceš přibalit za vzorky. Pošlu pak všechno v jednom balíku.