Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od HNS »

Pokud se nemýlím, je to gin pro Premier Wines :mrgreen:
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

HNS píše:Tak jsem včera dával vzoreček nového ginu od Landcraftu. Páč to bylo jen zprostředkovaně, nechci jim dokurvit jméno, ale je to myslím Ginsinth...Martin tipuji, že měl, když občas felí s Landcrafťákama...

No a když se podíváte na jméno ( pokud sem ho nezmršil, lost in translation možné ), tak si tipněte, co to asi bude a jak se to asi vyrábí děcka :mrgreen:

Edit: název G12(GINSINTH)
Gin s pelyňkem, to už tady bylo a ne jednou ;) OMFG2019 rulez
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

HNS píše:Tak jsem včera dával vzoreček nového ginu od Landcraftu. Páč to bylo jen zprostředkovaně, nechci jim dokurvit jméno, ale je to myslím Ginsinth...Martin tipuji, že měl, když občas felí s Landcrafťákama...

No a když se podíváte na jméno ( pokud sem ho nezmršil, lost in translation možné ), tak si tipněte, co to asi bude a jak se to asi vyrábí děcka :mrgreen:

Obrázek
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

pecplum píše:

Obrázek
Kecaj, semena koriandru a citrusy v ginu vůbec nemusí být :devil
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafael »

Nekecají. Ve všech klasických Rp. je po jalovčinkách koriandr hlavní ingredienci. Cca polovina množství jalovčinek. A kůry citrusů taky. I když v menším množství.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

Rafael píše:Nekecají. Ve všech klasických Rp. je po jalovčinkách koriandr hlavní ingredienci. Cca polovina množství jalovčinek. A kůry citrusů taky. I když v menším množství.
Jedna věc je klasický Rp, druhá legislativa:
Gin is a juniper-flavoured spirit drink produced by flavouring ethyl alcohol of agricultural origin with juniper berries (Juniperus communis L.).
https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 32019R0787" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže když někdo udělá gin bez koriandr a citrusů, může tomu bez problémů říkat gin. Třeba Martinův Hvozd žádný citrusy neobsahuje:
https://www.lepsinalada.cz/gin/hvozd-gin/" onclick="window.open(this.href);return false;
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

To je stejný jak všechny asijské restaurace tady na Letné. Koriandr tam nutný není, ale všude je :mrgreen:
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

To skoro vypadá, že by se Ginfest mohl uskutečnit.
https://www.barlifeevents.cz/ginfest" onclick="window.open(this.href);return false;
Plánujete někdo návštěvu?
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Zvažuju. Ještě jsem tam nebyl.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Děcka, dotaz. Tipuji, že Tornado by mohl mít nachutnáno:

https://www.mintisgin.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Znáte to, když vezmete tyhle giny, zlevníme vám tuhle house láhev :mrgreen: No, já jsem ještě nenachutnal, tak na co se mám připravit. :D Nicméně, již nyní jsem skeptický...

Marťas, teď, když je otvíračka za tebou, máš víc času, což? :skleb :devil
Odpovědět