La Fleur absinthe

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Re: La Fleur absinthe

Příspěvek od drahousek »

Jop. Skvělá práce, teď když už to vydrží ve statusu "skladem" i pár hodin, a něco dokonce i dní, tak je to super. Pak mně ani nemrzí, když si nestihnu něco koupit, alespoň vím, že to stihlo hodně ostatních slušných(lidí :lol: ) nejen Mafiánů a od nich mám šanci alespoň dostat vzorek a ochutnat. Nejvíc mě vždycky pálilo, že to koupili magoři na šmelinu. Takhle to snad dostane víc lidí co to pije. A to je super. Takže dík Martine za námahu s blacklistem :) :beer :beer :clap :clap
goxx
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goxx »

drahousek píše:Jop. Skvělá práce, teď když už to vydrží ve statusu "skladem" i pár hodin, a něco dokonce i dní, tak je to super. Pak mně ani nemrzí, když si nestihnu něco koupit, alespoň vím, že to stihlo hodně ostatních slušných(lidí :lol: ) nejen Mafiánů a od nich mám šanci alespoň dostat vzorek a ochutnat. Nejvíc mě vždycky pálilo, že to koupili magoři na šmelinu. Takhle to snad dostane víc lidí co to pije. A to je super. Takže dík Martine za námahu s blacklistem :) :beer :beer :clap :clap
Bohužel, už to není v těch krásných krabičkách. Musel jsem proto zrušit dárky :-)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Zkoušeli jste už někdo vůbec tu druhou šarži a nebo si to syslíte na později? :)
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

Zkoušel minulej týden a ze začátku mě to přišlo až moc navoněný, ale čím víc byla sklenice prázdná, tím víc mi to začínalo chutnat [emoji3] dnes jsem nabral čerstvou vodu ze studánky a budu chutnat znovu
Kuzmic
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Sans Frontières,Duplais Verte,
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuzmic »

Nemáte někdo vzorek druhé šarže?
Kvalitní ticho nenahradí ani tisíce prázdných slov
PSY3
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Sans Frontières
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PSY3 »

chystám se na to, jakože to otevřu na oslavu až mi správce daně povolí přihlásit se :D

Odesláno z mého Redmi Note 9 Pro pomocí Tapatalk
Víc je víc :)
pecplum
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecplum »

Tak dneska musím říct, že super. Vůně nádherná, hlavně v průběhu louchování se hezky rozvinou po místnosti květiny. Chuť se mi zdá, že je začátku výrazný pelyněk a později nastupují květiny. Za mě velice povedený [emoji1303] první šarži jsem neměl, tak nemohu porovnat onu mýdlovitost
Odpovědět