kurna..to je ale zivy forum..nez sem to stihnul napsat, tak hned dva prispevky
mno anyz, fenykl, ani pelynek neni problem...ale ono tech bylin je podstatne vic...
2Martin: hmm myslim,ze pole misto brambor kuli tobe osejvat nebudu
Vážně, jsem neviděl ani nevěděl. Vypadali zdrave. Zitra musím zkontrolovat zahradu.
Já taky ne, od pátku jsem ji měl 50cm od hlavy na okně a ničeho podezřelého jsem si nevšiml. Až dnes jsem se podíval hodně zblízka (5-10cm?) a teprv jsem si jich všiml.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Mým pinzetovým chvatům neušla ani jedna mšicí svině! Pěstování ostatních absinthových bylinek mě taky napadlo, ale jelikož toho času bydlím v bytovce, tak se zahrádkou to nevypadá dobře.
já na mšice použil starou dobrou chemickou cestu, po spršce postřiku neměly šanci
Ale nedivim se, že si toho nikdo nešiml, mají ty potvory úplně stejnou barvu, jako ta rostlinka.
Jak pokračujete v pěstování pelyňku? Ten můj je už o cca 2cm vyšší a zatím se mu daří. To zbavení se mšic a mrtvých listů pomohlo a vedle něj, pokud to jsou teda také pelyňky a ne nějaký bordel, rostou další výhonky. Tak mě napadá, jak vypadá čerstvý výhonek pelyňku?
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Nové výhonky jsem tam měl taky, ale byly bez milosti vytrhány, jelikož silně připomínaly plevel, na který si vzpomínám ze základní školy, kde jsme pěstovali rajčata a papriku!