Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Nouvelle Vague - nový absinthe od Olivera Materra

Příspěvek od Habu »

:lol: Za neúspěšné experimenty považuji Supreme nebo Obsello (na ten smrad dodnes nezapomenu, byť chuťově OK). Pro příznivce klasického absinthu nebude Nouvelle Vague rozhodně to pravé ořechové, resp. absinthové.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Neúspěšné jsou neúspěšné. Obrázek
Já jsem s tebou v Rockland.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ha, Tibro začal používat animované gify tak populární na feeverte ;) Toho blijícího smajlíka bych měl nějak dostat i do standardní nabídky smajlíků tu na mafii, hodil by se zvláště v lihové sekci.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Obrázek
Obrázek
Já jsem s tebou v Rockland.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Tak můj dojem je poměrně pozitivní. Je to rozhodně experiment, pro mě zajímavý. Hlavní problém pro mě představuje poměrně malá hutnost a skutečnost, že "čokoládové aroma" vystupuju nad bylinky. Jinak chuť je poměrně dobrá, dost suchá. Mj. ten nástup kávy co popisoval Habu - když jsem si přečetl jeho recenzi, zkoušel jsem schválně vydechovat nosem od počátku, abych vůni kávy hned zachytil a nic. Když jsem se na to po chvilce přestal soustředit, najednou mě to uplně praštilo do nosu a bylo to velice intenzivní! :lol:
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Tak dorazila zásilka a sní vzorek Nouvelle Vague a zaujala mě na něm více méně jenom vůně, ale ta je exkluzivní :twisted:

jinak na mě je to chuťově celkem fajn, ale ten kávovej ocásek je na mě moc výraznej a hořkej,,, při větším loku když sem to nečekal se mi skřivila celá huba a málem sem to úspěšně vrátil........ (tibrův smajlík) :(

Takže pro mě jako experiment nic, ale to může bejt i tím že osobně piju kafe sladký a s mlíkem... :?: :!:
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

RIP :cry:

Nouvelle Vague je vyřazen z výroby. Velký smutek. Po dlouhé době patřil Nouvelle Vague mezi stálice, které jsem si pravidelně dával jak v Absintherii, tak v Hemingwayi. Šlo o absint, ke kterému jsem se skutečně "propil". Po rozpačitém začátku se tento netradiční kávový experiment dostal mezi mé TOP5 řadových a stabilně vyráběných absintů. Nyní skupuji všechny (poslední) evropské zásoby, protože tohle budu pít na stará kolena.

Kdo se chce zbavit neotevřené láhve, hlaste se mi.

Dík. :F
- Moderní absinthe chutná moderně.
Picmoch
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Picmoch »

Habu píše:RIP :cry:

Nouvelle Vague je vyřazen z výroby. Velký smutek. Po dlouhé době patřil Nouvelle Vague mezi stálice, které jsem si pravidelně dával jak v Absintherii, tak v Hemingwayi. Šlo o absint, ke kterému jsem se skutečně "propil". Po rozpačitém začátku se tento netradiční kávový experiment dostal mezi mé TOP5 řadových a stabilně vyráběných absintů. Nyní skupuji všechny (poslední) evropské zásoby, protože tohle budu pít na stará kolena.

Kdo se chce zbavit neotevřené láhve, hlaste se mi.

Dík. :F
Mám 2 láhve (aspoň dle mé databáze), ale kouknutí do sklepa to potvdí nebo ne. Můj favorit to není.
Acta non verba ...
Odpovědět