Pastis

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Pastis

Příspěvek od Habu »

Jenda píše:zajímavé...
mně totiž (protože jsem známý "alkoholik" volali spolužáci z pačru, že to tam maj. Je fakt, že to nebylo v regálu, ale takovej ten stánek s brigádnicema..
Stánek s brigádnicema přímo v Tescu, nebo někde mimo tu "sámošku" v prostorách obchodního domu?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Habu píše:
Jenda píše:zajímavé...
mně totiž (protože jsem známý "alkoholik" volali spolužáci z pačru, že to tam maj. Je fakt, že to nebylo v regálu, ale takovej ten stánek s brigádnicema..
Stánek s brigádnicema přímo v Tescu, nebo někde mimo tu "sámošku" v prostorách obchodního domu?
Aha, to bude ten kámen úrazu, bylo v těch prostorách.. omlouvám se za mystifikaci..
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
kamamura
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Byl jsem se podívat v Tescu v Praze a nic... z regálů se na mě smála Red, Yellow, Green trojice od Metelky a všudypřítomní bratři Fruko Schultzů a Hills, jinak nic... V "luxusní" sekci mají pořád Sinopale a Tolouse Latrec.
Jenda
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Dneska jsem tam byl znova, samo nikde nic, pak mi to došlo :!: na novodvorský je krámek s čokoládama a drahým pitím (prostě předražený čokolády jako dárky), maj tam 35 absint apod., tak jsem se šel zeptat, jestli to nepatřilo k nim. Slečna co tam prodává na mě koukala jak na idiota :shock: pak řekla něco v tom smyslu, že to byl marketingovej průzkum či co a že jestli chci něco extra ať si tam koupím staroplzenecký se skleničkou či co :?
kdybych to věděl, tak jsem těch flašek koupil tucet..
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dEffect »

Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemecky :D no, ale liter za necelych 9e no nekup to :) uz mam asi treti poharik a nie je to zle je to taky absinthe bez smrncu, ale s jemnostou a lahodnostou pride mi to skor take zenske pitie ... Ale chuti mi to, cize hodnotim pozitivne

Tu si mozete pozriet par foto

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

dEffect píše:Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemecky :D no, ale liter za necelych 9e no nekup to :) uz mam asi treti poharik a nie je to zle je to taky absinthe bez smrncu, ale s jemnostou a lahodnostou pride mi to skor take zenske pitie ... Ale chuti mi to, cize hodnotim pozitivne

Ta farba mi príde ale akási až príliš hnedá. De facto poznám len Pernod Paris a Ricard a 51 , ale všetky mali po pridaní vody oveľa svetlejšiu, výrazne mliečnu farbu... zvláštne.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Tuvy
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Pernod Fils
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuvy »

dEffect píše:Dnes som v Lidli objavil pastis Duc De Coeur ... Zlozenie na etikete nie je ... Tvrdia, ze pochadza z Francuzska aj ked miesto plnenia znie nemecky :D no, ale liter za necelych 9e no nekup to :) uz mam asi treti poharik a nie je to zle je to taky absinthe bez smrncu, ale s jemnostou a lahodnostou pride mi to skor take zenske pitie ... Ale chuti mi to, cize hodnotim pozitivne

Měl jsem - není zlý.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Neviem ale ked som ho kupoval minule, tak bol plneny v Charenton Le Pond Cedex - co je zarucene vo Francuzsku :)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dEffect »

Dwarf píše: Neviem ale ked som ho kupoval minule, tak bol plneny v Charenton Le Pond Cedex - co je zarucene vo Francuzsku :)
No sakra ja som slepy :D asi uz som ich mal v hlavke viac. Ano to lidl ma sidlo v nemecku plnene to je skutocne vo Francuzsku :D

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Inak v tom letaku mali aj taliansku Sambucu za podobnu cenu 0,7 sice, ale uvazujem nad nou :)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Odpovědět