Myslím, že jsem zde mezi vámi všemi jediný kdo zde užije své plné jméno a to z toho důvodu, že anonymita v mém případě by nebyla asi na místě.
Jmenuji se Pavel Varga je mi 42 let a bydlím v Čížicích u Plzně, rozvedený a vcelku šťastný člověk. Jsem zakladatel a spolumajitel české likérky L'or special drinks s.r.o. , která své výrobky ( převážně macerované absinty ) vyrábí v krásné vesničce Prádlo u Nepomuka. Také podnikám v zahraničí ( hotelnictví a cestovní kancelář ) a navíc pár nedůležitých podnikatelských aktivit.
Po přečtení si většiny příspěvků členů fóra je mi jasné, že asi skáču do jámy lvové, ale nemám se za co stydět, a vyjde li čas, ( předem se velmi omlouvám za pozdní reakce, ale s časem se potkávám málo ) rád se zapojím do diskuzí.
S ( absintem ) jsem se poprvé setkal když výborný český likérník pan Radomír Hill vyrobil své první láhve absintu, ( nepovedený ) pro kluky z divadla Sklep. Můj nesouhlas s tímto výrobkem mne vedl k řadě testů a zkoušek a následně k založení vlastní likérky.
Důvod, proč se také chci zapojit do fora je ten, že jsou zde příspěvky se kterými plně nesouhlasím, některé věci bych rád objasnil a samozřejmě jsem alkoholik. Piji různé absinty, ochutnávám, a také piji vína a pravé rumy
Tolik absinťáci o mé maličkosti