Kúpa absinthu
-
Martinus
Kúpa absinthu
Nazdar, potreboval by som poradit kde na Slovensku najlepšie v Bratislave sa dá kúpiť pravý absinth.
Som úplný začiatočník a investovať nemalé peniaze do toho čo sa tvári absinthom ale zdaleka ním nie je sa mi nežiada. Za odpovede vopred dakujem.
Som úplný začiatočník a investovať nemalé peniaze do toho čo sa tvári absinthom ale zdaleka ním nie je sa mi nežiada. Za odpovede vopred dakujem.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kúpa absinthu
Ahoj u nás na fóru. S tímto ti možná poradí naši borci z Bratislav, já sám bohužel nevím.
Pokud neseženeš, tak se s důvěrou obrať na lepsinalada.cz Pro slovenské zákazníky máme už i účet na Slovensku, převod peněz je tedy bezproblémový a hlavně bezpoplatkový.
Pokud neseženeš, tak se s důvěrou obrať na lepsinalada.cz Pro slovenské zákazníky máme už i účet na Slovensku, převod peněz je tedy bezproblémový a hlavně bezpoplatkový.
-
Martinus
Dik Martin
len sa mi zda vela zaplatit 280 kaciek za postovne pri kupe jednej flasky
Naposledy upravil(a) Martinus dne pát 15. říj 2010 16:34:50, celkem upraveno 1 x.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už je bohužel důsledek rozdělení států
Stejně ale moc neušetříš. Pokud vím, tak se St. Antoine prodává na Slovensku kolem 32€ a Clandestine určitě kolem 50.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Neporadím ti, kde koupit, ale v případě zájmu mohu objednat z nálady příště o jednu láhev víc a do Blavy ti jí přivézt, jezdím přes ní do Piešťan. Vyrovnali bychom se pak na místě a dal by jsi mi pouze polovinu českého poštovného.
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
No v BA je to dost zle. Kupit sa tu neda ziadny absinthe, ktory by som pocastoval privlastkom "pravy". Jedine v La Vie En Rose na Radlinskeho 4 maju Absente 55 a 69. 55tka je zevraj bez paliny pravej a 69 je prifarbovana a dosladzovana. O tom ci je to destilat a nie len macerat som tiez nie na 100% presvedceny.
>> xsonnyk5 >> zvladol by si aj dve flasky ?
>> xsonnyk5 >> zvladol by si aj dve flasky ?
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
-
Martinus
to xsonnyk5: Hmm lakave a aky absinth by si mi odporucil ako uplnemu zaciatocnikovi a co by to kostovalo? 
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
dEffect: To bych klidně zvládl.
Martinus: Sice ještě nejsem žádný super znalec, ale začal bych Antoníkem, tím snad ještě nikdy nikdo nic nezkazil.
Na náladě stojí 495kč + tedy půlku poštovného, což je tuším 100kč (tím si nejsem takhle z fleku jist), takže pro tebe by to bylo 545kč. 
Edit, abych ti ušetřil počty, tak podle seznamovského kurzu by to teď bylo 22,24e.
Martinus: Sice ještě nejsem žádný super znalec, ale začal bych Antoníkem, tím snad ještě nikdy nikdo nic nezkazil.
Edit, abych ti ušetřil počty, tak podle seznamovského kurzu by to teď bylo 22,24e.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Další variantou jsou organizované zájezdy do Boršic
Z Bratislavy je to k nám pouhých 100 kilometrů a když toho vezmeš krosnu, tak můžeš po Bratislavě dealovat.
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
no akurat teraz niekedy som planoval ta ist pozriet a zobrat opat viac toho no musime stahovat a to pozerie cas aj financie...
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****