Cusenier Oxygenee
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cusenier Oxygenee
Bude i louche-videodokumentace? 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Musí! Stejně se chystám na louche videa všech mých aktuálních absintů a tak to vezmu jedním vrzem.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
super-moc se těším 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Martine, jsem zvědav, jak o téhle raritce poreferuješ.
Mimochodem vše nejlepší ke svátku!
T.
Mimochodem vše nejlepší ke svátku!
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Blednu závistí a cením si toho, co pro svůj (poměrně) nový koníček podstupuješ. A jedna otázka, které všechny preban absinty jsi ochutnal?
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tady si někdo umí udělat radost k svátku... 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Z prebanů mám doma Pernod Fils 1910, Pernod Fils 1910 bottle II, Pernod Fils 1955 Tarragona, Edouard Pernod 1905, za chvíli dorazí Pernod Fils 1930 a ten nový Oxygenee. Se Stefanem jsem ještě pil C.F. Berger, ale lahvička zůstala jemu.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Cusenier Oxygenee je jediný absint, který byl dražší než Pernod Fils a zároveň to byl nejdražší absint v belle epoque!
Jeho specialitou bylo staření pomocí vysokotlakého okysličování, proto jeho název.
Martin, vies to vysvetlit aj laikovi, co to okyslicovanie v praxi znamena? Ako sa to odzrkadli na parametroch absinthu?
Jeho specialitou bylo staření pomocí vysokotlakého okysličování, proto jeho název.
Martin, vies to vysvetlit aj laikovi, co to okyslicovanie v praxi znamena? Ako sa to odzrkadli na parametroch absinthu?
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
DarkenCZ
Já sem z toho pochopil, že to je podobný proces, jako když Davar testoval, jestli je v nějakém absintu umělé barvivo nebo ne 
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co jsem videl to byl takovy tank, ve kterem byl napusten o2 a absinthe tam byl rozprasovany-obrovska stycna plocha ten proces starnuti mnohonasobne urychlila. ale zakladem byl urcite velmi kvalitni absinthe, jinak by ten kyslik nic nezlepsilDarkenCZ píše:Já sem z toho pochopil, že to je podobný proces, jako když Davar testoval, jestli je v nějakém absintu umělé barvivo nebo ne