Aspoň je vidět, jak je ten absinthe v hlavě pevně zakotvený a při smilnění debatou o jakémkoliv jiném alkoholu se jako závistivá manželka neúprosně připomíná.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
xsonnyk5 píše:Možná jsem to přehlédl ( ), ale jaká bude cena téhle krasavice?
Kontušovka je už na náladě a Martin za ní chce 235,- Kč.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Měl jsi ji nechat. Prodat by se to prodalo tak jako tak a podle mě by nikdo nenadával. Ta cena mě totiž taky hodně překvapila, čekal jsem minimálně 300,-. Vzhledem k tomu, že slivku prodáváš za 260 a ta je podle mě technologicky méně náročná než Kontušovka. Nebo ne?
Tak včera večer Kontušovka málem padla za vlast. Zbylo jí na dně tak na dva palce. Výborné pití! Byť 40%, tak jemná jak alabastr, díky čemuž je člověk ráno jako rybička.
Já jsem se do ní pustil hned v sobotu. Je to dobré pití, ale vadí mně ta medovice. Medovinu mám moc rád, ale medovici v základu nějak nemůžu přijít na chuť. Osobně bych kontušovku viděl mnohem raději na vínovici.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.