VaultBoy

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

VaultBoy

Příspěvek od Vaultboy »

Všechny vás zdravím. Mě můžete říkat jak mou přezdívkou tak jménem Rosťa. Absinth mě učaroval už dřív. Poprvé jsem o něm slyšel asi v 5 letech ve spojení s malířem Van Goghem ale to je nepodstatný to mě nijak neovlivnilo. postupem času jsem na absinth začínal narážet čím dál častěji například film z pekla nebo píseň absinth od skupiny XIII. století, ale i jinde. v pozdějším věku jsem se o absinth začal zajímat kvůli jeho vysokému obsahu alkoholu ale copak vám asi tak nabídnou v nějaké levné hospodě kde nalívají studentům mladším osmnácti let? No prostě palírna u zeleného stromu mě moc neoslovila. Tak před 2 roky jsem hodně začal poslouchat metal a začal jsem se stylizovat tímto směrem. Nedávno jsem na absinth narazil znovu a začal jsem se o něj velice zajímat pročetl jsem nějakou literaturu shlédl různá videa o přípravě a musím říct že mě celý rituál pití tohoto nápoje úplně učaroval a rozhodl jsem se že tohle je to pravý pro mě ne jak moji vrstevníci, jen si vylít hlavu hnusným denaturákem je jedno co piju hlavně že se motám, ale když už si něco dám tak si to pořádně vychutnat. Na toto forum jsem se registroval protože věřím že budu moct přidat své vlastní postřehy a taky proto že se chci dozvědět o absinthu co nejvíce. Jinak aby jste si nemysleli že sem jen nějakej fracek kterému nejde o nic jiného než si pořádně vylít hlavu. je mi sice docela čerstvě 18 ale opravdu mám i jiný zájmy než chlastat a ničit si sluch hlasitou hudbou. Sice mě skupinové sporty nikdy neoslovovali ale věnuji se horolezectví. A to je myslím o mě asi tak vše.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: VaultBoy

Příspěvek od Slovi »

Vítej Rosťo do rodiny,

uvidíš, že si to tu velice záhy zamiluješ a na srazech (jeden se kvapem blíží) i osobně seznámíš s jednotlivými členy. ;)

A ten vývoj, který jsi pospal ve svém představení se... ten je myslím charakteristický pro (troufám si říct) všechny členy tohoto fóra. Někteří měli možná štěstí, že tekutiny pochybných kvalit rovnou přeskočili, ale rozhodně jedna z (nejčastějších) cest, jak se dostat ke klasickému absintu je postupná transformace mysli z původního kvantitativního přístupu na kvalitativní. A to platí nejen ohledně alkoholu, samozřejmě... :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Ahoj Rosťo, kolego od metálu ;) Vítej, registrace na fóru je dobrým krokem k porozumění kouzlu pravého absinthu.
Doporučil bych ti na začátek pár dobře míněných rad:
1) Pořádně si pročti fórum, případně se podívej na absinthe-cz.com či absinthe.cz
2) Mrkni na recenze. Spoustu dobře hodnocených absinthů si můžeš dát v podnicích jako je Hemingway bar či Absintherie, nemusíš hned kupovat celé lahve.
3) Pokud uvažuješ o koupi celé lahve doporučuji St.Antoine, jelikož nabízí zdaleka nejlepší poměr cena/kvalita. Dej si ale pozor, abys nekoupil V. šarži. Pro začátečníka nemusí být vhodná (ač já si na ní pochutnávám ;) ).

Inu, hodně příjemných chvil při rozšiřování obzorů o absinthu, nejlépe se sklenkou v ruce.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Ahoj Rosťo, vítej do rodiny. Stejně jako Wajt doporučuju pořádně pročíst recenze. Alespoň pro mě to bylo opravdu hodně přínosné.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Blackhawk
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhawk »

Zdravim,
musis byt chytry kdyz si pobral v 5-ti letech dve slozitejsi slova a to Van Gogh a Absinth :D Ale to jenom tak na okraj :D
ne jak moji vrstevníci, jen si vylít hlavu hnusným denaturákem je jedno co piju hlavně že se motám
Tohle nesnasim, vzdy kdyz zacnu mluvit o Absinthu, tak se vsichni zastavi a zacnou se smat a odpovi stylem: a co jak ti bylo, byl si "najebany"? Nechapou, ze muze existovat neco jineho nez znaji... :roll: :!:

No zkratim to, vitej! :-)
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

taky to zkrátim - zdar!
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Absinther vítá ValutBoye
Nově příchozích tu je jak malých myší a já nestíhám shánět holky na uvítací houpavé gifíky 8-) ..Takže tentokrát jsem neměl čas na dlouhé hledání a přemlouvání a hned první hezkou holku na kterou jsem narazil,jsem pod pohrůžkou násilí(konkrétně užití střelné zbraně)donutil svlíknout se... :lol:
Tak tady to máš ;)
Obrázek
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej Rosťo! Přesunul jsem tě mezi plnohodnotné členy a tak bys měl mít přístup i do dalších sekcí fóra. Najdeš tam možná další zajímavé informace, které posunou tvoje absintové vědomí na vyšší level ;)
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

ahoj a vitej, falloutaku :D
Omnia mea mecum porto.
Vaultboy
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaultboy »

Děkuji za přivítání, za dobré rady, za přesunutí mezi plnohodnotné členy a děkuji absintherovi za tu holku. Jen doufám že kvůli tomu nebudeš mít problémy. Snad si ju potom zakopal dost hluboko aby tě nemohla žalovat. :ugeek: Jinak na uvítanou tady ode mně máte jednu z mých oblíbených http://www.youtube.com/watch?v=tkw4jhDE1eQ snad se bude líbit. ;)
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
Odpovědět