Spo.On
Spo.On
Zdravím všechny milovníky absinthu,
jmenuji se Martin a již delší dobu se o absinthe zajímám, ale spíše s teoretického hlediska v souvislosti s jeho historií, na svojí první flašku teprve čekám. Je to tím že osmnáctiny budu mít už za pár a chci ochutnat i něco kvalitnějšího než fluoreskujcí kapalinu co prodávaj v hospodách ("teda alespoň v těch místních"), bude to (překvapivě) st. Antonie. Sám alkoholu moc neholduju, ale když už na něj dojde mám na něj osobní názor radši kvalitu než kvantitu. Teď něco málo o mě, už dlouho se zabývám počítačovým hardwarem a čas od času píšu články pro jeden nejmenovaný HW magazín. Rád si poslechnu i kvalitní metal, jelikož mě skupinový sport nikdy moc nešel a ani nebavil, našel sem si zálibu v lezení. Pokud jste si všimly že máme s Rosťou společné zájmy, je to tím že jsme dobří přátelé a zároveň spolužáci.
To bude nejspíše všechno.
jmenuji se Martin a již delší dobu se o absinthe zajímám, ale spíše s teoretického hlediska v souvislosti s jeho historií, na svojí první flašku teprve čekám. Je to tím že osmnáctiny budu mít už za pár a chci ochutnat i něco kvalitnějšího než fluoreskujcí kapalinu co prodávaj v hospodách ("teda alespoň v těch místních"), bude to (překvapivě) st. Antonie. Sám alkoholu moc neholduju, ale když už na něj dojde mám na něj osobní názor radši kvalitu než kvantitu. Teď něco málo o mě, už dlouho se zabývám počítačovým hardwarem a čas od času píšu články pro jeden nejmenovaný HW magazín. Rád si poslechnu i kvalitní metal, jelikož mě skupinový sport nikdy moc nešel a ani nebavil, našel sem si zálibu v lezení. Pokud jste si všimly že máme s Rosťou společné zájmy, je to tím že jsme dobří přátelé a zároveň spolužáci.
To bude nejspíše všechno.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spo.On
Vítej u nás. A jen tak naokraj, kterou lezeckou disciplínu děláš/děláte? Já minulý rok v rámci tělocviku na VŠ koketoval s boulderingem, celkem zábava. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak tě tady vítám. Možná jsme ještě mohli zmínit zálibu v hraní mariáše, ale tak ono by toho bylo ještě určitě i víc. 
To Slovi: věnujeme se tak všemu co se dá zatím se držíme na umělých stěnách. Boulder je perfektní tréning. Já lezl i na ledový stěně, ale jinak se nemůžu dočkat, až sleze sníh a vyrazíme na skály.
To Slovi: věnujeme se tak všemu co se dá zatím se držíme na umělých stěnách. Boulder je perfektní tréning. Já lezl i na ledový stěně, ale jinak se nemůžu dočkat, až sleze sníh a vyrazíme na skály.
Naposledy upravil(a) Vaultboy dne ned 09. led 2011 12:22:49, celkem upraveno 1 x.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Zdrávas! 
...uf, už jsem si říkal, že to je podezřele podobný profil.
...uf, už jsem si říkal, že to je podezřele podobný profil.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Díky za přivítání...
4Slovi: No zatím bouldering v místní tělocvičně a občas si zajedem do Kuřimi na umělku.... na jaře se chystáme pokořit první skalnaté příbuzné...
No vidíš na mariášek sem úpně zapoměl...
// Rosťa byl rychlejší
4Slovi: No zatím bouldering v místní tělocvičně a občas si zajedem do Kuřimi na umělku.... na jaře se chystáme pokořit první skalnaté příbuzné...
No vidíš na mariášek sem úpně zapoměl...
// Rosťa byl rychlejší
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
jojo...taky lezu..
boulder je sranda, ale po par desitkach minut sem znicenej
jinak ja lezu na umely stene ve sportcentru na Cibulce
Omnia mea mecum porto.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim sportovce! 
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tam to neznám, to jaksi máme všude daleko. Jsme od Žďáru nad Sázavou a tam je docela kulový jen ten boulder ten je fakt skvělej na tréning, ale když si chci zalez Kuřim je hodně dobrá. Lezecká stěna Dufek, ale to asi neznáš.Dworzaaa píše:jojo...taky lezu..
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Uff-choroba z mého těla pomalu odchází-už nemám halucinace z horeček-a dokážu zformulovat větu z více než tří slov
takže můžu s malým zpožděním přivítat nově příchozí mafiány
vítej další Martine
snad se ti tu bude líbit a dozvíš se tu spoustu zajímavých informací ,které tě povedou přímo k zajímavým zážitkům

snad máš slabost pro blonďaté holky,latex nebo uniformy
vítej další Martine

snad máš slabost pro blonďaté holky,latex nebo uniformy
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?