říkají mi slayn [slejn] a je mi něco přes 22 let. S absinthem jsem se setkal asi poprvé jednoho letního večera asi před osmi lety. Tenkrát jsem si ale dal radši zelenou
slayn
-
slayn
slayn
Čau,
říkají mi slayn [slejn] a je mi něco přes 22 let. S absinthem jsem se setkal asi poprvé jednoho letního večera asi před osmi lety. Tenkrát jsem si ale dal radši zelenou
Po řadu let jsem absinth považoval prostě za silný nápoj zelené barvy, občas jsem i nějaký ten hillův patok okusil, ale nějak jsem mu (kupodivu) na chuť nepřicházel. Ve skutečnosti asi nechutnal nikomu z mých alkolegů, ale přetvařovali jsme se všichni. Až po letech jsem si na festivalu dal panáka ve stánku Absinth Lemonade a ten mi skutečně celkem chutnal. (Byl to Bairnsfather) Asi po dvou letech jsem na jiném festilvalu opět potkal tento stánek a už jsem u něj strávil poněkud více času.. O skutečném rituálu jsem pochopitelně nic nevěděl, ale po návratu domů jsem začal pátrat a dopátral jsem se až k St. Antoine.. Přišla lahvinka, lžička i sklenka a zanedlouho už jsem objednával Brevans H. R. Giger. Ten mi sice na první pokus vyloženě nechutnal, ale naštěstí jsem mu přišel na chuť a tak jsem se stal fanouškem pravého Absinthu, ledové vody a podle chuti i cukru! La Clandestine byla láska na první pohled, zasnoubení po prvním nasátí vůně a svatba po první kapce. Ale tento týden jsem si našel i exotickou milenku La Grenouille a dalšího umělce A. O. Spare.. A už přemýšlím co bude příště 
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: slayn
Vidim ze mas docela velke zkusenosti se zelenou vilou, tak se zkus podelit o sve dojmy v recenzich nebo diskuzich a vitej mezi nama!
Registrován: sob 21. srp 2010 12:29:48 Ty jo! To ti dlouho trvalo.
-
slayn
no tak za nějakýho znalce se vážně nepovažuju..Blackhawk píše:Vidim ze mas docela velke zkusenosti se zelenou vilou, tak se zkus podelit o sve dojmy v recenzich nebo diskuzich a vitej mezi nama!
nojo, jsem se zaregistroval a než jsem stihnul něco napsat tak mi zmizela lahvinka St. Antoine, takže mi to nějak vypadlo z hlavy
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já se k té lásce zcela veřejně přiznávám. 
Vítej u nás.
Vítej u nás.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."