Články o Absintu
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Články o Absinthe
No L´or mi přijde jako druhá strana zrcadla k nám. Když se to tak vezme my zastáváme absinthe ze svaté trojce s kvalitním louche pouze mírně nahořklou chutí která mírně rozbrní jazyk a vůní která člověka přinutí se znovu napít. Zatímco oni zastávají, že pořádná "kořala" je jen pro opravdu otrlý chlapy co nepoznají chuť moči od piva a potřebují cítit jak jim šíleně silná lihovina pálí chlupy v nose aby řekli to je aspoň chlast. Zapálenej cukr, to je aspoň frajeřina a ne zženštilé míchání s vodou. Po přečtení jeho článků mi připadá, že by z absinthu chtěl udělat svatou jednici, pelyněk pravý. Češi nemají rádi anýz? Tak to děkuji, že podle nich nejsem Čech. Myslím, že svůj recept dával dohromady po těch nejzaplyvanějších pajzlech kde se ptal těch největších kořalů, co by si představovali. Jo a z mého textu plyne i další do očí bijící protiklad mezi námi a jimi. Když si přečtete nějaký článek tady na fóru všimnete si většinou spisovného a slušného vyjadřování no a za L´or mluvím sám o sobě už jen název článku: Udělejte kurva už někdo pořádnou kořalku ať lidi mají co chlastat! A to jejich věčný zveličování thujonu to je tam všude a u všeho pořád jen thujon thujon thujon. Neviděl jsem, že by se tady někdo ptal Martina kolik thujonu má st. Antoine. Tímto se tě ptám Martine: "Budu mít po pití tvého výtečného absinthu sedmé šarže, na kterém si teď pochutnávám ten správný thujónový stav, kvůli kterému ho dozajista piju?
Ne samozřejmě si dělám srandu piju ho, protože mi hrozně moc chutná.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Pitva diabla - clanok o basinthe z casopisu BREJK 3/2011

100. cislo panskeho slovenskeho magazinu BREJK prinasa uz avizovany clanok o absinthe. Nakolko sa jedna o casopis s velkym poctom vytlackov, moze mat trochu osvetovy charakter, avsak je opat velmi povrchny a v podstate ani moc nevystihuje hlavne rozdiely medzi spominanymi znackami, skor okrajovo, je to ozaj nezaujaty pomerne laicky clanok. Prehlad absinthov je velmi strucny. Osobne som cakal viac, ale tak aspon maly krocik to je, a aspon je tam Martin spomenuty, myslim asi prvy krat takto oficialne na Slovensku.
Co ma zarazilo pri King of Spirit poznamka kosher certifikat - co to je za kravinu ! A zaujal Absinthe with herbs 70% od Palirny, ale nakolko je vnutri bylina bude to macerat.
Pridane skeny su hadam v postacujucej kvalite. Martin: mam ti to cislo odlozit?
http://rapidshare.com/files/450551929/B ... 3_2011.rar
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Díky za skeny! Taky jsem myslel že to bude obsáhlejší a že budou popisovat degustační rozdíly. Leč "politická korektnost" a snaha nikoho nenasrat jim to asi nedovolila 
Časopis mi prosím kup, do archivu se hodí.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ok mas ho, na najblizsie stretko Ti ho prinesiemMartin píše:Díky za skeny! Taky jsem myslel že to bude obsáhlejší a že budou popisovat degustační rozdíly. Leč "politická korektnost" a snaha nikoho nenasrat jim to asi nedovolila
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Dwarf:Co ma zarazilo pri King of Spirit poznamka kosher certifikat - co to je za kravinu !
Já nevím-a co je na tom divného?..Pokud dodržují při výrobě pár pravidel-klidně ten certifikát mít můžou.
Já nevím-a co je na tom divného?..Pokud dodržují při výrobě pár pravidel-klidně ten certifikát mít můžou.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ak teda ozaj mysleli certifikat kosher v zmysle judaizmu, odkaz napriklad tu http://www.koshercertification.org.uk/whatdoe.html, ale nezda sa mi ze by som na tej flaske niekedy oznacenie videl. Ale ked som zbadal ze ho maju naprikladAbsinther píše:Dwarf:Co ma zarazilo pri King of Spirit poznamka kosher certifikat - co to je za kravinu !
tieto vyrobky http://www.frucona.sk/, pojem kvalita mi tu absolutne nesedi, takze opet len zaplatena "znacka kvality" pre laika.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Jsme chlapi, no. Já jsem taky v první chvíli zuřivě klikal myší na obrázek ve snaze zvětšit miniaturu.Dworzaaa píše:prvni vec, co me napadalHabu píše:Dobrý kozy.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Na stretnuti bude k dispozicii cely casak, takze panske osadenstvo si pride na svojeSlovi píše:Jsme chlapi, no. Já jsem taky v první chvíli zuřivě klikal myší na obrázek ve snaze zvětšit miniaturu.Dworzaaa píše:prvni vec, co me napadalHabu píše:Dobrý kozy.