Ithi
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ithi
Tombik je jeden z členů, který se zúčastnil vůbec prvního neoficiálního setkání absinthemafiánů, na kterém byli jen tři lidé; já, Martin a tombik. Od té doby ho neskutečně štve, že tato absinthová setkání jsou prakticky (skoro) bez něžného pohlaví.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
No vidim, ze prichod Ithi rozvyril hladinu
Takze vitaj.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
No tak koukám, že se to tady pěkně rozjíždí. Jinak bych podotknul pár drobností. Možná ty si ten giftík nečekala, ale mě teda od absinthera vůbec nepřekvapil
ale jinak mě rozesmál. Jsem rád, že jsem na tom srazu nebyl, nerad bych aby se tam vyskytovala moje maličkost.
Poté k té tvé fotce: je velice originální a myslím že by nás potěšilo kdyby jsi ji přidala mezi absinthe holky ve větším rozlišení než je ta profilová. Byl by to pěknej kousek do sbírky. Jak jsem tu fotku uviděl tak jsem si vzpomněl na sekci umění absithem poznamenané. Víš o čem mluvím viď Absinthere
A teď přijde to hlavní. Vítám tě mezi námi a přeji ti ať se tu dobře bavíš a ať se ti tady líbí.
Tady máš na přivítání jednu z mých oblíbených písniček i s videoklipem http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0 doufám, že se ti bude líbit.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Díky za další pěkné uvítání. .... Whow, tu písničku umím ještě z mých raných hudebních časů nazpaměť, díky, je super.
...Oukej, jestli tuhle fotku ještě někde najdu ve větším, tak jí tam klidně dám, když myslíš že se to hodí
...Oukej, jestli tuhle fotku ještě někde najdu ve větším, tak jí tam klidně dám, když myslíš že se to hodí
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš náhodou na ČSFD profil s přezdívkou Ithildaria? Zahlídl jsem povědomý avatar a přezdívku u filmu Absinthe Drinkers a i údaje v profilu by seděly...
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, člověk se nikde neschová. :
Jojo, jsem to já (ale ikonku tam mám úplně jinou, než tady.
)
Jojo, jsem to já (ale ikonku tam mám úplně jinou, než tady.
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Jo to vím, ale signifikantní poznávací znak plynové masky tam byl.Ithi píše:ale ikonku tam mám úplně jinou, než tady.)
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."