Ondřej

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Odpovědět
Ondřej

Ondřej

Příspěvek od Ondřej »

Dobrý den vsem milovníkům absinthu!
Jmenuji se Ondřej Abrahámek a již pár let se živím jako barman. Vzhledem k mojí práci je zájem o alkohol tak trochu povinnosti, ikdyž v mém případě velmi příjemnou povinností. :-)
Prošel jsem si obdobím, kdy jsem zajímal o rumy, o whisk(e)y a samozrejme moje velká láska cocktaily. Absinthe jsem pro sebe objevil teprve před pár měsíci. Po pár prvních pokusech s českým absinthem a spoustou hodin strávených na internetu jsem narazil na toto super fórum.
už jsem toho spoustu přečetl, objednal a dnes jsem vyrazil na Národní třídu a koupil si svůj první, český, originál absinthe. Při psaní těchto řádků popíjím Toulouse Lautrec qualité extra supérieure. velmi příjemný s krásným "louche" efektem. :-)
Tak pánové, doufám že Vás tady všechny brzo poznám a spolu objevíme úžasný svět Zelené víly.už teď se moc těším.
cheers
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondřej

Příspěvek od Martin »

Vítej mezi mámi Ondro!

TL je dobrá volba, ale časem určitě zkus i švýcarský Clandestine, náš Antoine nebo jakýkoliv vzorek z mé nabídky.
Ondřej

Příspěvek od Ondřej »

Ahoj Martine! však se neboj. Clandestine je už na cestě z nálady a na další objednávky nebudu dlouho čekat. :mrgreen:
krásnej den
Jenda
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Vítej na absinthemafia!
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

sympaticke, jak se nase rodina rozrusta :)
Omnia mea mecum porto.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Paráda! Vítej! 8-)

V jakém městě děláš barmana? Kdyby se k vám dostal nějaký kvalitní absinthe, tak bychom tam mohli uskutečnit další absinthové setkání. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Ondřej

Příspěvek od Ondřej »

Jako barman delam tady v Praze! je to fakt super bar,ale ma jen jednu velkou chybu: NEMÁME ŽÁDNEJ ABSINTHE! bohužel. jeden kolega měl před par lety menší nehodu s hořícím absinthem a majitelé se rozhodli, že u nás v baru nebude vůbec žádnej absinthe. dostaneš tu maximálně Pernod, Ricard, Sambucu ...
ale přece jen když budete mít chuť přijít na super cocktail, rád vás uvidím
check www.bugsysbar.cz
čau
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Hořící absinthe je zlo a tady vidíme důsledek. Zkus majitelům navrhnout nový styl absintového stolování pomocí fontán a studené vody. Rád za váma přijedu a předvedu názornou ukázku. Dokážu dodat fontány i sklenice.
Byla by škoda nemít v nabídce absinthe jen kvůli debilnímu rituálu se zapálenou kostkou :(
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Vítám :) Je fain když tu je i někdo z oboru barmanského :)

Jinak souhlasím s Martinem, měl bys to nějak prosadit. Čím více bude podniků kde si půjde dát absinthe na úrovni tím lépe.
Odpovědět