Stranger absinthe
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stranger absinthe
Bude nejaky sympaticky limit pres 2+ ? 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Bud rad, ze dostanes echo vcas. Limity budou stacit.Wagi píše:Bude nejaky sympaticky limit pres 2+ ?
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
... budou roboti zablokováni/ignorováni?
Jinak je to vše duper, ale v řádu sekund tu objednávku stejně neodešlu...
Jinak je to vše duper, ale v řádu sekund tu objednávku stejně neodešlu...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ano, roboti jsou již ošetřeni. Bude to v klidu, uvidíte.
Jinak Tuvy smazal jsem tvůj OT koment o zápisu do rejstříku, příště mi to piš do zprávy. Ale dík, už jsem to tam zapsal. Sice neznám ani jeden newsletter, který by o obsahoval, ale pro byrokratické šuliny kontrolující každou čárku jsem to tam dal. Dívám se třeba na newsletter z Alzy, a ti nesplňují v podstatě ani jednu zákonnou povinnost. A to je největší eshop v ČR.
Jinak Tuvy smazal jsem tvůj OT koment o zápisu do rejstříku, příště mi to piš do zprávy. Ale dík, už jsem to tam zapsal. Sice neznám ani jeden newsletter, který by o obsahoval, ale pro byrokratické šuliny kontrolující každou čárku jsem to tam dal. Dívám se třeba na newsletter z Alzy, a ti nesplňují v podstatě ani jednu zákonnou povinnost. A to je největší eshop v ČR.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Toz jsem se taky do toho zufankovic spamu prihlasil, at mi takovy veci neutikaj

Je to sice OT, ale pro pobaveni - uspela treba i namitka, ze jsem mel v podminkach, ze zakaznik muze vratit objednavku do 14 dnu, pokud ale nebyla lahev otevrena. Tohle se ale bere jako zastrasovani spotrebitele, pred tim aby uplatnoval svoje prava
Lol! Ja za dob svyho slavnyho podnikani v Nemecku platil na pokutach za "klamani spotrebitele" + naklady za pravniky par tisic € kvuli nesrovnalostem v obchodnich podminkach. To, ze treba http://www.absinthes.de" onclick="window.open(this.href);return false; to nemaj osetreny o nic lip mi v tu chvili bylo na dve veci - na nic a na vyfoceni.Martin píše:Dívám se třeba na newsletter z Alzy, a ti nesplňují v podstatě ani jednu zákonnou povinnost. A to je největší eshop v ČR.
Je to sice OT, ale pro pobaveni - uspela treba i namitka, ze jsem mel v podminkach, ze zakaznik muze vratit objednavku do 14 dnu, pokud ale nebyla lahev otevrena. Tohle se ale bere jako zastrasovani spotrebitele, pred tim aby uplatnoval svoje prava
Naposledy upravil(a) Dworzaaa dne pon 10. úno 2020 16:45:37, celkem upraveno 1 x.
Omnia mea mecum porto.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý bizar
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
No to sakra. Mě v patičce chyběla věta o našem zápisu v obchodním rejstříku, vložka, oddíl. Nestačí pouze komplet ID firmy. Mrkněte schválně do jakéhokoliv newsletteru co vám chodí, kde je toto uvedeno. Já to mám pouze od ČSOB
S tou neotevřenou lahví v DE je to slušný bizár.
- Maja
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Dubied, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Alza si dovolí skoro cokoli, se svým obratem, aniž by to pocítila. Je to smutné (nerespektovat legislativu), ale je to tak.Martin píše:Ano, roboti jsou již ošetřeni. Bude to v klidu, uvidíte.
Jen aby to nebyl nebyl 1.4. od Martina nejlepší mafiánskej joke ever 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Sakra! HNS to prokoukl.