Stránka 2 z 2

Re: emef

Napsal: čtv 19. lis 2009 11:43:01
od Wajt
Ahoj, pokud máš zkušenost pouze se zapalovaným petrolejem ala Hills, Palírna u Zeleného stromu atd. tak bych se být tebou nebránil ochutnávce kvalitnějších macerátů, protože již ty jsou o třídu výše. Chutnat zelenou můzu nebo staroplzence jsou vyhozené peníze, ale pro lepší obrázek bych ti klidně bairnsfathera a 35ku (ta je ale v současnosti nelidsky hořká) s čistým svědomím doporučil, i když se nejedná o autentické absinthy. Na Antoine a Toulouse bych být tebou nejprve zašel někam do hospody ať si uděláš představu do čeho jdeš než koupíš celou lahev. (Pravda, zatím se mi ještě nestalo, aby byl zklamán kdokoliv, komu jsem dal antoine ochutnat ;) )

Re: emef

Napsal: stř 25. lis 2009 20:07:41
od emef
Tak jsem se právě vrátil z Černé vdovy, kde jsem okusil St. Antoine a musím říct, že jsem velice spokojen, přesně tak jsem si to představoval. První krok na absinthovém žebříčku učiněn. Co bude dál? :-)

Re: emef

Napsal: čtv 26. lis 2009 8:56:45
od Habu
A to si vem, že jsi pravděpodobně pil jen druhou šarži. 8-) Jak se kalil? Byl louche hutný, nebo šlo spíše o takovou zakalenější průhlednou zelenou?

Re: emef

Napsal: pát 27. lis 2009 10:17:02
od emef
Spíš zakalenější zelená, čekal jsem asi větší "mlíko", tak snad někdy příště.. ;-)

Re: emef

Napsal: pát 27. lis 2009 10:33:44
od Martin
Tak to je dvojka ;) Třetí šarži bude mít asi jako první Hemigway.