To mě možná donutí na ten sraz i přijet, ačkoliv další má být v Brně a já zásadně nikam necestuji, pokud to není nutné.Habu píše:Ha, téma pro mě!V poslední době moc nehraju, jelikož na to není čas, ale dřív jsem hrával denně a když jsem byl na střední, tak jsem vlezl i na turnaj... s nepříliš lichotivým výsledkem.
![]()
Můžeme dát partii na některém z dalších ČSAS.
Hrajete někdo šachy?
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hrajete někdo šachy?
-
Dark Knight
Další má být nakonec u Martina,ne?kamamura píše:To mě možná donutí na ten sraz i přijet, ačkoliv další má být v Brně a já zásadně nikam necestuji, pokud to není nutné.Habu píše:Ha, téma pro mě!V poslední době moc nehraju, jelikož na to není čas, ale dřív jsem hrával denně a když jsem byl na střední, tak jsem vlezl i na turnaj... s nepříliš lichotivým výsledkem.
![]()
Můžeme dát partii na některém z dalších ČSAS.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Zatím to vypadá tak, že 4. ČSAS bude skutečně u Martina, jelikož se v Brně zatím nenašla žádná vhodná lokace, na které bychom se všichni shodli.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Přesněji nenašla se lokace, kde by podávali absinthe, bylo by možné si zamluvit si několik stolů či ještě lépe salonek, nebyl to hnusný zakouřený vykřičený pajzl a kde by neotvírali až v sedm či nezavírali už v deset. Ještě mě napadlo, že bych vás pozval všechny domů, ale než jsem to začal hlouběji promýšlet, ozval se Martin s tou skvělou letní nabídkou...
T.
T.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
24.4. sa chystam do Brna, takze da sa tam niekde zajst na sklenku napr. St.Antoine? V teme absinthe v Brne som to akosi nenasiel, aj ked viem ze uz sa to tu urciten iekde pisalo:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Cha! To jsem zase objevil téma. Kdyby byla další absintová sešlost v Josefově, tak se připravte všichni, kdo hrajete šachy a dáme turnaj, už jsem nehrál pořádně ani nepamatuju, ale dříve jsem hrával dost aktivně a závodně. A partie šachů s řekou a vrbama v pozadí a u toho sklenice a lahev absintu, to si říká skoro i fotku