Tak to seš skoro konkurentkamamura píše:Čau Darkene, zdraví tě DIOD z nyxu, nedávno jsme tam o absinthe žvaniliMimochodem, jsem taky z oboru, dělám administraci UNIXových serverů.
DarkenCZ
-
DarkenCZ
Re: DarkenCZ
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Já dávám přednost tomu dívat se na nás jako na bratrstvo, cech, nebo gildu 
-
DarkenCZ
Knights of unholy penguin ?kamamura píše:Já dávám přednost tomu dívat se na nás jako na bratrstvo, cech, nebo gildu
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
No, spis jako tak, ze kdyz se k sobe budeme chovat korektne, nebudeme se pomlouvat a nebudeme prodavat svoji praci pod cenou, tak se nam nepovede spatne 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak, jsem konečně doma a můžu tedy přivítat nového člena. Vítej!
-
DarkenCZ
Díky za přivítáníMartin píše:Tak, jsem konečně doma a můžu tedy přivítat nového člena. Vítej!
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
superkamamura píše:Já dávám přednost tomu dívat se na nás jako na bratrstvo, cech, nebo gildu
Omnia mea mecum porto.
- kamamura
- Kontaktovat uživatele:
Sem s nimi!Dworzaaa píše:superkamamura píše:Já dávám přednost tomu dívat se na nás jako na bratrstvo, cech, nebo gildutak mi muzete pomahat s ukolama na Uvod do UNIXu a dalsima predmetama,ktery na to budou navazovat
-
DarkenCZ
No nevím, já sem naštěstí vysokoškolským vzděláním nedegenerovaný a když vidím jaký typ úkolů občas kamarádi na VŠ dostávají... ale tak, zkusit se to můžekamamura píše:Sem s nimi!
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
hehe
tak kdyby ste nahodou meli napad...tak:
Napište skript, který ve smyčce čte číselné hodnoty, které mu zadává uživatel na standardním vstupu a po zadání příkazu „quit“ vypíše součet všech hodnot a skončí. Pokud uživatel vloží něco jiného než číslo nebo příkaz quit vypíše varovnou hlášku. Pokud uživatel stiskne CTRL-C (nebo pošle INT signál) skript zareaguje stejně jako by dostal příkaz quit, tedy vypíše součet a skončí. Skript bude akceptovat pouze celočíselné kladné hodnoty v desítkové soustavě.
Napište skript, který ve smyčce čte číselné hodnoty, které mu zadává uživatel na standardním vstupu a po zadání příkazu „quit“ vypíše součet všech hodnot a skončí. Pokud uživatel vloží něco jiného než číslo nebo příkaz quit vypíše varovnou hlášku. Pokud uživatel stiskne CTRL-C (nebo pošle INT signál) skript zareaguje stejně jako by dostal příkaz quit, tedy vypíše součet a skončí. Skript bude akceptovat pouze celočíselné kladné hodnoty v desítkové soustavě.
Omnia mea mecum porto.