XSonnyk5

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: XSonnyk5

Příspěvek od Martin »

Swamp nebo bažina zní taky dobře zeleně ;) Btw vítej na fóru Honzo.
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

DarkenCZ píše:Já původně uvažoval o názvu Vílí roj, ale tohle také nezní špatně :-)
To jsem tak střelil. Myslím ale, že název by byl až to poslední a nejmenší, co bychom nakonec museli řešit :) Mimochodem, víš o nějakém místě v Brně, kde je možné si dát absinth?

Martine, díky :)
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

xsonnyk5 píše:To jsem tak střelil. Myslím ale, že název by byl až to poslední a nejmenší, co bychom nakonec museli řešit :) Mimochodem, víš o nějakém místě v Brně, kde je možné si dát absinth?

Martine, díky :)
U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopu :D. Ale vážně, mám v merku jeden podnik, který bych rád nakazil absinthem, ale moc šancí tomu nedávám. Kdyby tu něco takového bylo, tak netrávím noci spřádáním šílených plánů na družstevní absinthérii.
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

DarkenCZ píše:U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopu :D. Ale vážně, mám v merku jeden podnik, který bych rád nakazil absinthem, ale moc šancí tomu nedávám. Kdyby tu něco takového bylo, tak netrávím noci spřádáním šílených plánů na družstevní absinthérii.
U mě by zatím každý absinthově naladěný člověk umřel žízní :D i mě to napadlo, ale radši se zeptám. Od Martina kupuješ přes lepsinaladu, či v někde v kamenném obchodě? :)
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

xsonnyk5 píše:
DarkenCZ píše:U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopu :D. Ale vážně, mám v merku jeden podnik, který bych rád nakazil absinthem, ale moc šancí tomu nedávám. Kdyby tu něco takového bylo, tak netrávím noci spřádáním šílených plánů na družstevní absinthérii.
U mě by zatím každý absinthově naladěný člověk umřel žízní :D i mě to napadlo, ale radši se zeptám. Od Martina kupuješ přes lepsinaladu, či v někde v kamenném obchodě? :)
Přes lepší náladu, jediný kamenný obchod se St. Antoine sem viděl v centru Prahy a tam za něj chtěli 800kč :-). Děsí mě představa, že jednou bude prodávat antoníčka pouze cizincům a na nás nerentabilní závisláky se vy**** :O
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

DarkenCZ píše:Přes lepší náladu, jediný kamenný obchod se St. Antoine sem viděl v centru Prahy a tam za něj chtěli 800kč :-). Děsí mě představa, že jednou bude prodávat antoníčka pouze cizincům a na nás nerentabilní závisláky se vy**** :O
To se snad nestane. :) Jak moc by mě to mrzelo ale zjistím teprve, až ke mě můj první "Antoníček" dorazí. Snad v tom dalším týdnu dojde :D
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

zdravim a vitej. :)
jinak - Martinovo produkty se daj vcelku casto koupit v lepsich vinotekach... Berou tam hlavne slivovici a medovici, ale cas od casu se da najit i absinth..a hlavne ho mivaj za normalni cenu :)
Teda takhle se da aspon u nas v Budejcich koupit Antonik asi na 3 mistech :)
Omnia mea mecum porto.
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Zeptejte se své oblíbené prodejny alkoholu jej objednat.

And welcome to the fray.
Já jsem s tebou v Rockland.
xsonnyk5
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsonnyk5 »

Dworzaaa: Kde přesně v Budějcích? Projíždím tudy celkem často, tak abych měl přehled :)

Tibro: Thanks and dont worry, Im goin to ask for it as i get myself to Brno. But its new city for me, so I need to find "my favorit alc.shop" at first time 8-)
Uf, I didnt speak english very long time, it used to be much easier :D
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

xsonnyk5:
http://tinyurl.com/36aqz74
http://www.vinotekarudolfovska.cz/
asi nejlepsi vinoteka v Budejcich :) a prave berou, mimo jine, zbozi od Martina..
Omnia mea mecum porto.
Odpovědět