XSonnyk5
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: XSonnyk5
Swamp nebo bažina zní taky dobře zeleně
Btw vítej na fóru Honzo.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tak střelil. Myslím ale, že název by byl až to poslední a nejmenší, co bychom nakonec museli řešitDarkenCZ píše:Já původně uvažoval o názvu Vílí roj, ale tohle také nezní špatně
Martine, díky
-
DarkenCZ
U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopuxsonnyk5 píše:To jsem tak střelil. Myslím ale, že název by byl až to poslední a nejmenší, co bychom nakonec museli řešitMimochodem, víš o nějakém místě v Brně, kde je možné si dát absinth?
Martine, díky
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
U mě by zatím každý absinthově naladěný člověk umřel žízníDarkenCZ píše:U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopu. Ale vážně, mám v merku jeden podnik, který bych rád nakazil absinthem, ale moc šancí tomu nedávám. Kdyby tu něco takového bylo, tak netrávím noci spřádáním šílených plánů na družstevní absinthérii.
-
DarkenCZ
Přes lepší náladu, jediný kamenný obchod se St. Antoine sem viděl v centru Prahy a tam za něj chtěli 800kčxsonnyk5 píše:U mě by zatím každý absinthově naladěný člověk umřel žízníDarkenCZ píše:U mě doma je ho vždy dost, díky Martinovy skěvému shopu. Ale vážně, mám v merku jeden podnik, který bych rád nakazil absinthem, ale moc šancí tomu nedávám. Kdyby tu něco takového bylo, tak netrávím noci spřádáním šílených plánů na družstevní absinthérii.
i mě to napadlo, ale radši se zeptám. Od Martina kupuješ přes lepsinaladu, či v někde v kamenném obchodě?
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
To se snad nestane.DarkenCZ píše:Přes lepší náladu, jediný kamenný obchod se St. Antoine sem viděl v centru Prahy a tam za něj chtěli 800kč. Děsí mě představa, že jednou bude prodávat antoníčka pouze cizincům a na nás nerentabilní závisláky se vy****
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
zdravim a vitej. 
jinak - Martinovo produkty se daj vcelku casto koupit v lepsich vinotekach... Berou tam hlavne slivovici a medovici, ale cas od casu se da najit i absinth..a hlavne ho mivaj za normalni cenu
Teda takhle se da aspon u nas v Budejcich koupit Antonik asi na 3 mistech
jinak - Martinovo produkty se daj vcelku casto koupit v lepsich vinotekach... Berou tam hlavne slivovici a medovici, ale cas od casu se da najit i absinth..a hlavne ho mivaj za normalni cenu
Teda takhle se da aspon u nas v Budejcich koupit Antonik asi na 3 mistech
Omnia mea mecum porto.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Zeptejte se své oblíbené prodejny alkoholu jej objednat.
And welcome to the fray.
And welcome to the fray.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Dworzaaa: Kde přesně v Budějcích? Projíždím tudy celkem často, tak abych měl přehled
Tibro: Thanks and dont worry, Im goin to ask for it as i get myself to Brno. But its new city for me, so I need to find "my favorit alc.shop" at first time
Uf, I didnt speak english very long time, it used to be much easier
Tibro: Thanks and dont worry, Im goin to ask for it as i get myself to Brno. But its new city for me, so I need to find "my favorit alc.shop" at first time
Uf, I didnt speak english very long time, it used to be much easier
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
xsonnyk5:
http://tinyurl.com/36aqz74
http://www.vinotekarudolfovska.cz/
asi nejlepsi vinoteka v Budejcich
a prave berou, mimo jine, zbozi od Martina..
http://tinyurl.com/36aqz74
http://www.vinotekarudolfovska.cz/
asi nejlepsi vinoteka v Budejcich
Omnia mea mecum porto.