Stránka 2 z 2
Re: martin
Napsal: pon 10. led 2011 21:28:44
od Wagi
Zadr statečný počin, byť si nedovedu představit jak si čajovna vydělá i na lidi kolem, tak ti budu držet palce aby absintové doupě ty peníze vydělalo.........

Re: martin
Napsal: pon 10. led 2011 21:29:21
od Wajt
Vítej, to vyprávění o popíjení st.antoine na Balkáně vypadá na super zážitek!
Re: martin
Napsal: úte 11. led 2011 0:54:28
od martin1.resl
Asi jsem se nevyjádřil dost přesně. Je to v podstatě tak jak říkal dworzaa. Vyhradil jsem část podniku, kde byl čajový krámek pro absinthe, čaje a nádobí jsem samozřejmě doslova nevyhodil do koše, ale přendal je na jiné místo. Čajovna má 160 metrů čtverečních, takže udělat z toho komplet absinthové doupě by bylo dost drsné. Navíc děláme ten čaj fakt dobře a tři roky vychováváme zákazníky. Asi jako kdyby jste se vy snažili převychovat lidi co pijou modrej fake, neředěnej a zapalujou ho. S čajem to je podobné, ve většině podniků v ČR se dělá otřesně. Investoval jsem několik set tisíc do čajovýho nábytku a profi nádobí. Mám hodně širokej sortiment.Takže rozhodně nehodlám přestat s čajem, jen se mi trochu mění názor na to co je akceptovatelné dělat paralelně. Třeba alkohol v čajovně byl do teďka tabu (když pomineme podniky nejnižší třídy). Až přišel jeden inovátor a udělal koncepčně geniální čajové podniky s alkoholem. S tímhle kontroverzním človíčkem dost kamarádím a musím říct že rapidně změnil můj pohled na věc. Jde v podstatě o to dělat zajímavé a neotřelé věci a užít si to, jako když člověk maluje obraz. My chápem provozování podniku jako tvorbu. neříkám, že si za svůj "obraz" rádi nenecháme zaplatit. Z něčeho se žít musí. Myslím že z absinthového hlediska to je dobré v tom, že je tady velký výběr a nepodává se (až na vyjímky typu saké) jiný alkohol. Uzavřel bych to tím, že to chce opravdu vidět na živo.
Re: martin
Napsal: úte 11. led 2011 7:12:13
od xsonnyk5
Vítám tě tady a moc se těším, až mě zkouškové vyplivne z Brna, Budějovice mám jen hodinku cesty od domova jinak. Takže se těším na svou první tamní sklenku.

Re: martin
Napsal: úte 11. led 2011 22:15:48
od Dwarf
To ako v Cechach vznikaju lokacie s absitnhom je hotovy zazrak, samozrejme to prajem, ziadna zavist v tom nieje, a verim ze sa tam nejake stretko uskutocni.
Re: martin
Napsal: stř 12. led 2011 18:56:04
od tombik
Dovol abych tě přivítal a smekl. Ve mě se to teď pořádně pere Absinthe by se mi v čajovně taky nelíbil. Řešení je vskutku razantní, ale vzhledem k tomu že předpokládám absenci takového zařízení v Budějovicích, tak bych řekl že i velmi záslužné
Ať se tobě i tvému baru daří

Re: martin
Napsal: stř 12. led 2011 20:19:07
od Absinther
Hmm pán má odvahu a to se cení

..Tahat do(nebo na místo)čajovny alkohol určitě není žádná prdel a chce to skoro tolik kuráže jako svědčit proti mafii

..Takže-držím palce a snad ti ta ideologie absinthe baru bude šlapat i finančně
Na uvítanou dostaneš malý ale roztomilý houpavý gifík

Re: martin
Napsal: čtv 13. led 2011 9:18:49
od Night_Sun
Zdravím Martine! Máš naprosto úžasné zážitky z cesty. Mám rád čaje, mám rád absinth. Určitě se přijedu někdy podívat na výsledek
