Poptávka nové grafiky absinthemafia.com
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poptávka nové grafiky absinthemafia.com
Tak to by pak byl radnej epileptickej zachvat 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Protože dělat jakoukoliv grafiku na kompjůtru-nebo nad návrhem přemýšlet tak aby byl převeditelný do cybersvěta je pro mě asi tak na stejném levelu jako sestrojit kufříkovou atomovku...............Já zvládnu tak maximálně houpavý gifík nebo kreslený vtip v malováníDworzaaa píše:A vubec..proc tu grafiku nedela absinther?
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Kufříkovou atomovku dokupy zvládnu dát. Na tom není nic těžkýho, ale dělat vzhled stránek, to bych se radši potil při přelejvání nitroglicerinu do pilin. 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Takže pyroforum?Vaultboy píše:Kufříkovou atomovku dokupy zvládnu dát. Na tom není nic těžkýho, ale dělat vzhled stránek, to bych se radši potil při přelejvání nitroglicerinu do pilin.
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
To zase ne. Já se v těhle blbostech nehrabu i když vím jak je vyrobit a jak to funguje. Ze základky už jsem pryč a petardy mě už tolik nebaví. Nehledě na to, že na skále se mi hodí jak obě ruce, tak všechny prsty.keltos píše: Takže pyroforum?
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se k tomu nakonec dokopal (pokud poptávka stále trvá) a něco zkusil. Vzal jsem jeden styl, který se mi zamlouval a pokouším se ho redesignovat, aby pasoval našim potřebám. Prozatím je POUZE hlavní strana (kde ještě zbývá odstranit nebo předělat miniikonky u statistik, narozenin atp), žádná další tlačítka jsem nepředělával, dokud nebudu vědět, jestli jsem se nevydal slepou uličkou.Martin píše:Pokud ne přímo někdo z členů, tak nějaký váš známý by mohl mít grafické cítění a navrhnout nový vzhled vašeho oblíbeného fóra
Když jsem skoro před 2 rokama fórum startoval, tak jsem ho postavil na phpBB3 engine ve kterém jsem upravil vzhled pro naše potřeby. Jenže ten byl založen na staré šabloně, která nepodporuje dost zásadní funkci - účinný antispam při registraciDo současné šablony nedostanu re-captcha či systém otázek, který by zabránil robotům v masivní snaze o registrace.
Výsledkem jsou pokusy o nové a nové registrace, které zatěžují server a zaplevelují můj inbox žádostmi o aktivaci.
Proto poptávám grafiku phpBB3 fóra založeném na aktuální 3.0.8 šabloně. Výsledek by měl být graficky čistý a jednoduchý bez žádných serepetiček okolo.
Odměna v naturáliích a nebo penězích.
Mrknout na to můžete tady! Btw, jsem amatér, tak mě případně moc nekamenujte.
A mimochodem, šel jsem s dobou a šablona je určena poslední verzi phpBB3, čili 3.0.9!
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dobré to je! 
A pokud můžu remcat, tak pozadí bych možná zvolil světlejší a okraje jednotlivých buněk v tabulce bych taky zmírnil, někde naprosto vypustil.
A pokud můžu remcat, tak pozadí bych možná zvolil světlejší a okraje jednotlivých buněk v tabulce bych taky zmírnil, někde naprosto vypustil.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Předpokládám, že pozadím myslíš tělo fora. No zkusím teda potom aj jiné případně, když najdu lepší kombinaci. S rámečkama si jdu pohrát, takže až budete koukat a budou tam podivné čáry, které vypadají, že tam nepatří, tak se hrabu v css souborech. 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Kde, v čem a jak se takové věci tvoří? (Mám takovou zarytou představu poznámkového bloku se spoustou znaků...) 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Muzu-li prispet, dal bych uvodni Czech Absinthe Mafia obrazek DOBRE citelny. Zatim je dobre videt jen slovo Absinthe a kdo nevi vo co jde, tak mu to asi unikne.
Koukano ve FF 3.6.22, ale ono to bude asi vsude stejny
Koukano ve FF 3.6.22, ale ono to bude asi vsude stejny