Groene Feniks - další absinthe z Nizozemí
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Groene Feniks - další absinthe z Nizozemí
Tak tohle jsem možná trochu nepochopil. Pokud se nepletu tak HG je jako domácí výroba a on říká, že to je domácí výroba, a že kdyby to bylo cokoli jinýho tak by riskoval problém se zákonem. To mi přijde trochu divný. Nezdá se vám?
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Habu píše:Tato etiketa, se kterou pravděpodobně přišel Pernod Fils, se stala standardem pro absinthy i jiných značek.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, aneb...Vaultboy píše:Tak tohle jsem možná trochu nepochopil. Pokud se nepletu tak HG je jako domácí výroba a on říká, že to je domácí výroba, a že kdyby to bylo cokoli jinýho tak by riskoval problém se zákonem. To mi přijde trochu divný. Nezdá se vám?
WTF? Like you're not allowed to distill anything but HG in Holland?Tibro píše:[i]nejmenovaný[/i] Holanďan píše:It's HG, if it were anything else I would indeed risk a lawsuit.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Vzoreček bych rád vzal