Pro ty kdo netuší, je to program do mobilů (Android, Blackberry, iPhone, ale i Google Chrome), který přizpůsobuje fórum pro pohodlné pročítání, sledování a publikování. Nevím jak pro ostatní mobily, ale na iPhone ta aplikace stojí 2,39€ Musel jsem koupit jen abych vyzkoušel, že jsem to nainstaloval správně
zakoupil a nejde najít absinthemafii, zase něco neumím. sakra, asi umřu. poraďte
To nevím, možná že by šlo to upozorňování na změnu sledovaného fóra emailem vypnout klasicky přes webové rozhraní a zapnout upozorňování jen v nastavení Tapatalku.
Martin píše:To nevím, možná že by šlo to upozorňování na změnu sledovaného fóra emailem vypnout klasicky přes webové rozhraní a zapnout upozorňování jen v nastavení Tapatalku.
Nenašiel som spôsob ako to vypnúť cez web. Sledované témy sú tie isté aj pre tapatalk aj mail. Možno niekde v nastavení fóra sa dá povoliť taká možnosť.
Omrknu to v nastavení. Začínám si na ten tapatalk taky zvykat (toto píšu přes mobil a z koupelny), to byl od Tombika docela dobrý podmět
Parádní jsou ty advanced options při psaní, můžu sem pohodlně z mobilu vkládat fotky (přes mobilní web to nejde), odkazy, geotag či aktuální mapu místa odkud píšu. Paráda. Jediné co jsem si vypnul je automatický podpis o psaní z mobilu a tapatalku