Co to je?
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 454
- Registrován: stř 21. pro 2016 19:19:09
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Bydliště: Kunovice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
Já na to právě narazil u pár eshopu...nikde k tomu nic moc není...je pravda že ta láhev je fakt stejná....
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 585
- Registrován: pát 29. srp 2014 12:22:57
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Bydliště: Valašské království
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
Jsem mimořádně alergický na klamavé reklamy a marketing a teď jsem si zas možná "užil".
Nějak nechápu proč je výsledný produkt zelený když:
Jedná se o destilovaný absinth, který se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Tato unikátní metoda, která spojuje švýcarský / francouzský styl s tradičním českým postupem, jej dělá zcela unikátním destilátem. Jedná se o 100% přírodní produkt bez přídavku barviv či jakýchkoli aromat.
Nebo další podobný příklady, (Google překlady):
Absinthe byla vždy známá jako nápoj bohémů a umělců nejen v Paříži. Naše absint "absinthium Bohemikum" byl vytvořen v procesu pomalého destilací vybraných bylin ze slezských hor včetně pelyňku (Artemisia absinthium) a pelyňku Pontus (Artemisia pontica).
Lihovar cíl Albert Michlerův bylo vždy pouze "100% přírodní produkty", takže v důsledku toho náš Absint se vyrábí pouze s přírodními ingrediencemi. Základě našeho absintu se skládá z mikro-jemného destilátu, v to jsme macerovat kvalitní byliny pro určité časové období. Po maceraci následuje anoher destilaci za vzniku čirého destilátu.
*
Absinthium bohemicum je vyroben z unikátní směsi bylin převážně z území Slezska, kde má tento destilát svůj historický původ.
Jedná se o destilovaný absint!
Ten se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Díky této metodě, jenž spojuje francouzský styl s tradičním českým postupem vzniká jedinečný, čistě přírodní produkt bez nesmyslů jako jsou aromata a barviva.
Vychutnejte si opravdu kvalitní absint, vychutnejte si Absinthium Bohemicum!
Absintu existuje několik druhů a věřte, že Absinthium Bohemicum je ten nejkvalitnější, je destilovaný. Dvakrát. Takže žádné vypálení něčeho, macerování něčeho v tom něčem, přidání barviv, aromat a lahvování. Nene. Bohemicum je skvělý, jemný destilát vyráběný ze správných surovin. V chuťi cítíme klasické hašlerky, ale i spoustu dalších bylin.
Absinth není pouze o tom být tvrďák a vypít obarvený líh s 80 proceny alkoholu!
*
O finální maceraci se píše jen tady:
Pomalá destilace s vybranými bylinkami z Slezského horách, pelyňku a pelyněk. Albert Michler lihovar vyrazí používat pouze přírodních surovin velkou hodnotu. Kromě toho absinthium Bohemikum pracuje bez dodatečného cukru a bez barviva. Po prvním macerace se znovu a znovu destiluje bylinky jsou přidány dát absintu typickou barvu a výraznou chuť. Zážitkem pro všechny, kteří se rádi extrémně...
Nějak nechápu proč je výsledný produkt zelený když:
Jedná se o destilovaný absinth, který se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Tato unikátní metoda, která spojuje švýcarský / francouzský styl s tradičním českým postupem, jej dělá zcela unikátním destilátem. Jedná se o 100% přírodní produkt bez přídavku barviv či jakýchkoli aromat.
Nebo další podobný příklady, (Google překlady):
Absinthe byla vždy známá jako nápoj bohémů a umělců nejen v Paříži. Naše absint "absinthium Bohemikum" byl vytvořen v procesu pomalého destilací vybraných bylin ze slezských hor včetně pelyňku (Artemisia absinthium) a pelyňku Pontus (Artemisia pontica).
Lihovar cíl Albert Michlerův bylo vždy pouze "100% přírodní produkty", takže v důsledku toho náš Absint se vyrábí pouze s přírodními ingrediencemi. Základě našeho absintu se skládá z mikro-jemného destilátu, v to jsme macerovat kvalitní byliny pro určité časové období. Po maceraci následuje anoher destilaci za vzniku čirého destilátu.
*
Absinthium bohemicum je vyroben z unikátní směsi bylin převážně z území Slezska, kde má tento destilát svůj historický původ.
Jedná se o destilovaný absint!
Ten se ještě následně maceruje a znovu destiluje. Díky této metodě, jenž spojuje francouzský styl s tradičním českým postupem vzniká jedinečný, čistě přírodní produkt bez nesmyslů jako jsou aromata a barviva.
Vychutnejte si opravdu kvalitní absint, vychutnejte si Absinthium Bohemicum!
Absintu existuje několik druhů a věřte, že Absinthium Bohemicum je ten nejkvalitnější, je destilovaný. Dvakrát. Takže žádné vypálení něčeho, macerování něčeho v tom něčem, přidání barviv, aromat a lahvování. Nene. Bohemicum je skvělý, jemný destilát vyráběný ze správných surovin. V chuťi cítíme klasické hašlerky, ale i spoustu dalších bylin.
Absinth není pouze o tom být tvrďák a vypít obarvený líh s 80 proceny alkoholu!
*
O finální maceraci se píše jen tady:
Pomalá destilace s vybranými bylinkami z Slezského horách, pelyňku a pelyněk. Albert Michler lihovar vyrazí používat pouze přírodních surovin velkou hodnotu. Kromě toho absinthium Bohemikum pracuje bez dodatečného cukru a bez barviva. Po prvním macerace se znovu a znovu destiluje bylinky jsou přidány dát absintu typickou barvu a výraznou chuť. Zážitkem pro všechny, kteří se rádi extrémně...
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
Re: Co to je?
Ete destilere...ete destilere...ete destilere...ete destilere 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 765
- Registrován: ned 27. bře 2016 18:06:43
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
To by mohlo být zapalování ala masarykRafael píše: s tradičním českým postupem
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 454
- Registrován: stř 21. pro 2016 19:19:09
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Bydliště: Kunovice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
Musíte to brát trochu pozitivněji....je to aspoň destilát...není to jen obarvený líh...
Ale je pravda že ty kecy okolo si mohli ušetřit a napsat odkud to reálně je a kdo to dělá, takové PR popisky které v reálu nic neřeknou nemám rád...
Ale je pravda že ty kecy okolo si mohli ušetřit a napsat odkud to reálně je a kdo to dělá, takové PR popisky které v reálu nic neřeknou nemám rád...
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 585
- Registrován: pát 29. srp 2014 12:22:57
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Bydliště: Valašské království
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co to je?
Podle starého pořekadla, "Kdo lže, ten i krade.., nebo šidí.., a co mi vadí ještě víc je to, že má potenciální své zákazníky za úplné blbce...VSemi píše:Musíte to brát trochu pozitivněji....je to aspoň destilát...není to jen obarvený líh...![]()
Ale je pravda že ty kecy okolo si mohli ušetřit a napsat odkud to reálně je a kdo to dělá, takové PR popisky které v reálu nic neřeknou nemám rád...
*
Pokud nějaký výrobce, prodejce, distributor, vlastně kdokoliv, používá ke svému zviditelnění se takové praktiky, tak si od něj nekoupím ani sifon.
*
Na tohle jsem mimořádně alergický. Trh je zaplaven takovou spoustou nejrůznějších šmejdů jen na jedno použití, že už mám strach si cokoliv levného, průmyslového zboží koupit...
Natož nějaký dražší "značkový" alkohol u něhož je reklamace nemožná a debilní reklama a marketing velmi snadný.
Pár příkladů:
R.Jelínek, jako valašský patriot ho bych rád měl mít, ale moc nemám. Takže bych od něj čekal v dnešní lživé době úplně jiný marketing.
Ale nesnížil se k tomu. Napíše velmi stručně a jasně a pochopitelně co a jak vyrábí. Nesnížil se k žádným reklamním a marketingovým kecům i když u některých výrobků, třeba u jeho netradičních destilátů by se mohl "pořádně vyřádit"..
A takových výrobců je ještě naštěstí dost. Těch kteří nesází jen na reklamu, navíc blbě udělanou a lživou,, ale na poctivost výroby.
atd....
Nebo náš Kmotr s rodinou abych to víc neprotahoval.
U něj, přiznám se, jsem se moc snažil někde ho nachytat "na švestkách", najít nějaký podobný blábol od něj,
Nenašel jsem nic.
Vše co napíše sedí, nedělá výše uvedené, ale naopak svůj marketing a reklamu založil na osvětě a propagaci skutečně poctivě vyráběného alkoholu.
*
Tak se zdaleka po mnoha nejrůznějších zkušenostech vyhýbám výrobcům, výrobkům a prodejcům kteří se prezentují na netu mnoha pravopisnými chybami a hlavně těm kde se "chlubí"úplně technologickými nesmysly a hlavně bláboly a kecy.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.