Zásilky z USA
- Myria
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zásilky z USA
Neplatí se clo až od určité hranice hodnoty obsahu balíku? Nejsem si teď jistá, kolik to bylo, ale za poslední balík z USA, který mi přišel, chtěli na hranicích jen DPH. Ale je možné, že ta hranice pro alkohol neplatí, nejsem si jistá...
I'm just a figment of my own imagination
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
I pledge allegiance to the flag of my own desires, and to my life for which it stands. One universe, indivisible, with rational thinking and free will...for all.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Clo se nově platí u zásilek s hodnotou větší než 29 dolarů. Plus DPH. U alkoholu tolerují 1 litr, vše navíc zdaní 
- Myria
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to také našla, loni limit srazili ze 150 na 22 euro. Tak levné balíky z USA snad ani nechodí, by se hrubě nevyplatilo 
I'm just a figment of my own imagination
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
A jak je to s přepravou alkoholu, když člověk letí z USA? Kolik můžu mít v zavazadlovém prostoru chlastu?
Taky jen 1l?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Ten limit se dá jednoduše obejít.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Kde jinde než tady, koho jiného než vás?
Kamarádka je teď na výletě v USA a tak mám možnost si nechat něco přivést.. ale nevím co.
Máte tip na něco z amériky, co se u nás blbě shání? Předpokládám nějaké dobré pití, ale může to být asi cokoliv
Kamarádka je teď na výletě v USA a tak mám možnost si nechat něco přivést.. ale nevím co.
Máte tip na něco z amériky, co se u nás blbě shání? Předpokládám nějaké dobré pití, ale může to být asi cokoliv