maaca

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
vaseks0001
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
Kontaktovat uživatele:

Re: maaca

Příspěvek od vaseks0001 »

Froggg píše:Zdravím pána. Do Olmika občas jezdím, možná tam budu i studovat, tak můžeme někdy posedět nad absintem ;-)

Jinak je zajímavé, kolik je tu a) lidí z oblastí IT, za b) lidí z alternativních subkultur. :)
No také se divím kolik je tu IT. Doufám, že v Ostravském Baru Modrá Myš budou nalévat Absinthe tak můžeme si zajít někdy posedět a popít.
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Vitej mezi nas...
ad koncentrace IT - pravdepodobne mame tendenci utapet stres v dobrym alkoholu..jinak si to neumim vysvetlit :D
Omnia mea mecum porto.
wilkinsl
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wilkinsl »

Dworzaaa píše:Vitej mezi nas...
ad koncentrace IT - pravdepodobne mame tendenci utapet stres v dobrym alkoholu..jinak si to neumim vysvetlit :D
Nejspis to bude pravda. :drink
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
Adigal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

Dworzaaa píše:Vitej mezi nas...
jeste me napada, ze mezi ITaky je vetsina tech, co umi rozumne brouzdat internetem ... dostatecne na to, aby se dohledali pravdy o absintu :D
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Čau Máco! 8-)

Fenomén absint & IT není patrný jen v ČR, ale prakticky v celém světě. Ono to bude možná tím, že dopracovat se k pravému absintu znamená chvíli brouzdat po netu a mít šťouravé tendence, což je imho všem "ajťákům" tak nějak vlastní.
- Moderní absinthe chutná moderně.
maaca
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maaca »

vaseks0001 píše:No také se divím kolik je tu IT. Doufám, že v Ostravském Baru Modrá Myš budou nalévat Absinthe tak můžeme si zajít někdy posedět a popít.
Modrou Myš sem našel na absinthovej mapě, ale na jejich webu neni o absinthe ani čárka. Byl jsi tam?
maaca
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maaca »

Habu píše:Čau Máco! 8-)

Fenomén absint & IT není patrný jen v ČR, ale prakticky v celém světě. Ono to bude možná tím, že dopracovat se k pravému absintu znamená chvíli brouzdat po netu a mít šťouravé tendence, což je imho všem "ajťákům" tak nějak vlastní.
"šťouravé tendence", to bude ono. :-)
Sudlice
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

Ahoj maaco, vítám tě na fóru! :drink
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Jo, šťouravý tendence, to je dobře pojmenovaný :) Tím dost trpím též... Jelikož jsem hlavně přes HW, tak navíc pořád mozek pracuje na režimu hledání pravdy, nejlepšího a nejjednoduššího řešení, nejvyšší kvality... postižen číslicovkou :) Pokud tato teorie platí, musí se to projevit i jinde, než u chlastu... Ale už se tu probíralo audio, focení... já ještě trpím na nože... a celkově mě to pronásleduje v každé oblasti života :)
vaseks0001
Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaseks0001 »

maaca píše:
vaseks0001 píše:No také se divím kolik je tu IT. Doufám, že v Ostravském Baru Modrá Myš budou nalévat Absinthe tak můžeme si zajít někdy posedět a popít.
Modrou Myš sem našel na absinthovej mapě, ale na jejich webu neni o absinthe ani čárka. Byl jsi tam?
No na webu v nápojovém lístku nic nemají. Byl jsem tam, ale zrovna ten večer měli údajně Absinthe vyprodán. Měli tam pouze macerát La Fée Parisienne. Ale byl jsem informován o tom že chcou nabízet pravé Absinthe. Všechno co má Martin na náladě, a připravují spešl místo kde se bude Absinthe popíjet. Jestli mi Barman nekecal tak se máme na co těšit. Už jsem tam ale dlouho nebyl tak nevím jak se to změnilo od té doby

šťouravý tendence, tím docela u automatizace také trpím no :-)
Odpovědět