Vermut

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
VSemi
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Re: Vermut

Příspěvek od VSemi »

:chuckle :chuckle
Už to začalo....Já věděl že to tak dopadne...prostě to je úděl těch limitek. Ono ze sběratelského hlediska je jedno jestli to je vermut, absint nebo kyselá voda....on tu láhev nikdo stejně neotevře a bude to mít každý ve skříni :rofl
Picmoch
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Picmoch »

Schopní IT začali programovat vlastní hlídací psy a monitorují lepší náladu a hned při změně jsou v obraze a okamžitě nakupují. Mám pocit, že mají napsaný i skripty na automatický nákup.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Acta non verba ...
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Hele to už berte jako :evil: folkór :evil: tomu se holt nezabrání a mocná ruka trhu rozhodne :lol: :mrgreen: :D

Jak už jsem v minulosti několikrát psal, jediný co mě sere že je ted prostě víc "kupců", ale Žufánek se pije stejně nebo možná i míň :head
Rafael
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rafael »

Nestačím se divit, bo to už je fact mimo mé chápaní...
Z hlediska prodejce ano, zkouší to.
Ale jako kupec....
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
VSemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSemi »

Koupí a doufá že za rok..dva....deset za to dostane ještě násobně více :chuckle
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Jako :D já se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit :D .. Absint je jiná pohádka, ale Vermut mi nic neříká, tak proč toho hype nevyužít. Já jim to vlastně ani nemám za zlé.. Martin asi moc dobře věděl, že když vypustí takhle limitované množství čehokoliv, tak se to asi jen tak nevypije. .. Beztak je to jen nějaká tekutina co jim tam teče z odpadních trubek a jen zkouší kam až můžou zajít :lol:
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
VSemi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSemi »

:rofl :rofl :rofl Já to říkám už dlouho....stejně to nikdo nepije... :chuckle
Milan
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: La Grenouille
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

VSemi píše::rofl :rofl :rofl Já to říkám už dlouho....stejně to nikdo nepije... :chuckle
Já to dnes večer vypiju, přísahám...páč vermut jsem vlastně nikdy pořádně neochutnal.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

Absinther píše:Jako :D já se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit :D .. Absint je jiná pohádka, ale Vermut mi nic neříká, tak proč toho hype nevyužít. Já jim to vlastně ani nemám za zlé.. Martin asi moc dobře věděl, že když vypustí takhle limitované množství čehokoliv, tak se to asi jen tak nevypije. .. Beztak je to jen nějaká tekutina co jim tam teče z odpadních trubek a jen zkouší kam až můžou zajít :lol:
Jakože "prototypy, pokusy a nebo jednorázové šarže" znamenají když se ti to zrovna moc nepovede, ale je ti to líto vylejt :D Ne, já nevěřím, že by nás Martin takhle trestal :cool
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinther »

Tornado píše:
Absinther píše:Jako :D já se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit :D .. Absint je jiná pohádka, ale Vermut mi nic neříká, tak proč toho hype nevyužít. Já jim to vlastně ani nemám za zlé.. Martin asi moc dobře věděl, že když vypustí takhle limitované množství čehokoliv, tak se to asi jen tak nevypije. .. Beztak je to jen nějaká tekutina co jim tam teče z odpadních trubek a jen zkouší kam až můžou zajít :lol:
Jakože "prototypy, pokusy a nebo jednorázové šarže" znamenají když se ti to zrovna moc nepovede, ale je ti to líto vylejt :D Ne, já nevěřím, že by nás Martin takhle trestal :cool
Však kdyby chtěl trestat nás, tak to nabídne tady.. Trestá spekulanty :D
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Odpovědět