Už to začalo....Já věděl že to tak dopadne...prostě to je úděl těch limitek. Ono ze sběratelského hlediska je jedno jestli to je vermut, absint nebo kyselá voda....on tu láhev nikdo stejně neotevře a bude to mít každý ve skříni
Vermut
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vermut
Už to začalo....Já věděl že to tak dopadne...prostě to je úděl těch limitek. Ono ze sběratelského hlediska je jedno jestli to je vermut, absint nebo kyselá voda....on tu láhev nikdo stejně neotevře a bude to mít každý ve skříni
-
Picmoch
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Schopní IT začali programovat vlastní hlídací psy a monitorují lepší náladu a hned při změně jsou v obraze a okamžitě nakupují. Mám pocit, že mají napsaný i skripty na automatický nákup.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acta non verba ...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Hele to už berte jako
folkór
tomu se holt nezabrání a mocná ruka trhu rozhodne
Jak už jsem v minulosti několikrát psal, jediný co mě sere že je ted prostě víc "kupců", ale Žufánek se pije stejně nebo možná i míň
Jak už jsem v minulosti několikrát psal, jediný co mě sere že je ted prostě víc "kupců", ale Žufánek se pije stejně nebo možná i míň
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Nestačím se divit, bo to už je fact mimo mé chápaní...
Z hlediska prodejce ano, zkouší to.
Ale jako kupec....
Z hlediska prodejce ano, zkouší to.
Ale jako kupec....
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
Koupí a doufá že za rok..dva....deset za to dostane ještě násobně více 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Jako
já se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit
.. Absint je jiná pohádka, ale Vermut mi nic neříká, tak proč toho hype nevyužít. Já jim to vlastně ani nemám za zlé.. Martin asi moc dobře věděl, že když vypustí takhle limitované množství čehokoliv, tak se to asi jen tak nevypije. .. Beztak je to jen nějaká tekutina co jim tam teče z odpadních trubek a jen zkouší kam až můžou zajít 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- VSemi
- Kontaktovat uživatele:
-
Milan
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Já to dnes večer vypiju, přísahám...páč vermut jsem vlastně nikdy pořádně neochutnal.VSemi píše:![]()
![]()
Já to říkám už dlouho....stejně to nikdo nepije...
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Jakože "prototypy, pokusy a nebo jednorázové šarže" znamenají když se ti to zrovna moc nepovede, ale je ti to líto vylejtAbsinther píše:Jakojá se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit
.. Absint je jiná pohádka, ale Vermut mi nic neříká, tak proč toho hype nevyužít. Já jim to vlastně ani nemám za zlé.. Martin asi moc dobře věděl, že když vypustí takhle limitované množství čehokoliv, tak se to asi jen tak nevypije. .. Beztak je to jen nějaká tekutina co jim tam teče z odpadních trubek a jen zkouší kam až můžou zajít
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Však kdyby chtěl trestat nás, tak to nabídne tady.. Trestá spekulantyTornado píše:Jakože "prototypy, pokusy a nebo jednorázové šarže" znamenají když se ti to zrovna moc nepovede, ale je ti to líto vylejtAbsinther píše:Jakojá se k té flašce dostat, tak jí taky zkusím střelit
Ne, já nevěřím, že by nás Martin takhle trestal
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?