Kde všude se dá popít zelená víla?
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde všude se dá popít zelená víla?
To vypada opravdu dobre! V patek po Mature se tam stavim a dam vede. Mam radost ze se to v Ostrave pomalu rozjizdi.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
ok super, akorat bych to nenazval rozjezd, ale spise ze u Antonicka to zacalo a taky i skoncilovaseks0001 píše:To vypada opravdu dobre! V patek po Mature se tam stavim a dam vede. Mam radost ze se to v Ostrave pomalu rozjizdi.
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
To bych jeste nerikal. Uvidi se jak to bude v modre mysi. Jestli dodrzi to co slibujou. Jinak bracha vari v zamku Zabreh tak se budu snazit nejak absint dostat i tam.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
No to je jeste lepsi zprava, do zamecku obcas chodim, maji tam skvele pivo!vaseks0001 píše:To bych jeste nerikal. Uvidi se jak to bude v modre mysi. Jestli dodrzi to co slibujou. Jinak bracha vari v zamku Zabreh tak se budu snazit nejak absint dostat i tam.
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se včera zastavil do Pivního baru U Segala kde mají St.Antoine. Mají ho tam, ale jakým stylem ho zatím nalívají tak s toho se mi opravdu udělalo špatně. Po objednání Absintu mi ho donesli naředěný 1:3 ve sklenici na limonády, byl teplý jak chcanky a aby toho nebylo málo sípli mi tam kávovou lžičku cukru! No prostě humáč. Dal jsem se do řeči s majitelem a zjistil jsem, že také pije absint, zná stránky absinthemafia.com ale není tam registrovaný. Prý budou celý bar předělávat, a jak to dodělají tak nakoupí fontánky, jednu už doma mají a budou nabízet všechny absinty co se dají zakoupit na lepsinalada.cz. No tak uvidíme.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
Další dobrou zprávou pro Ostraváky je nabídka absintu v Baru Modrá myš, která se rozrostla o další dva pravé absinty! Jedná se o La Fee XS Francaise, La Fee XS Suisse. Pomaličku ale jistě se to v modré myši rozjíždí. Cena je kolem 150kc. Ještě přibydou další značky s lepší nálady a fontány.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Budeme muset jim to verit
Kazdopadne co to je za blabol, ze jakmile predelam bar, tak budu nabizet pravy absinthe se vsim vsudy? Takze ja tam mam Antonina, ale redit studenou vodou ho budu az predelam bar.
Logika je nekde v nedohlednu...
Logika je nekde v nedohlednu...
- vaseks0001
- Kontaktovat uživatele:
Zapomněl jsem to tu napsat. Má nakoupené skleničky ale nechce je tu nosit, kvůli toho že se bude malovat a má strach ať se to nerozbije. Píšu jen to co mi bylo řečeno 
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Stopade za La Fee XS je paráda. Jinak škoda, že rozšiřují nabídku pomocí nesmyslů jako Absente Grande či levnější La Fee..
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Meanwhile in Ostravavaseks0001 píše:Tak jsem se včera zastavil do Pivního baru U Segala kde mají St.Antoine. Mají ho tam, ale jakým stylem ho zatím nalívají tak s toho se mi opravdu udělalo špatně. Po objednání Absintu mi ho donesli naředěný 1:3 ve sklenici na limonády, byl teplý jak chcanky a aby toho nebylo málo sípli mi tam kávovou lžičku cukru! No prostě humáč. Dal jsem se do řeči s majitelem a zjistil jsem, že také pije absint, zná stránky absinthemafia.com ale není tam registrovaný. Prý budou celý bar předělávat, a jak to dodělají tak nakoupí fontánky, jednu už doma mají a budou nabízet všechny absinty co se dají zakoupit na lepsinalada.cz. No tak uvidíme.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?