Gin
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
No jasně, louchuje! Zakalí se i když ho dáš do ledničky nebo ven, když je teplota pod 7 stupňů
Je to právě díky jalovci. Obsahuje těžký aromatický olej, který se snadno vysráží. Proto má většina komerčních ginů jen velice slabý podíl jalovce v receptuře a jsou cítit vším jiným, než jalovcem. I můj oblíbenec Monkey 47 je cítit jen pomerančovou kůrou.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
A krásně! Myslel jsem prvně, že mám nějaký moc špatný led (máme hodně kamenitou voduDworzaaa píše:Pockej chces rict, ze kdyz si ho das na ledu, tak ti to louchuje?
Když dám celou láhev do mrazáku, tak to zběla celé? Když to zahřeju zpět, tak se to vrátí nebo to je jednosměrna změna? Nečekal jsem, že to je kvůli teplotě, myslel jsem že to je vodou.Martin píše:No jasně, louchuje! Zakalí se i když ho dáš do ledničky nebo ven, když je teplota pod 7 stupňů
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Objednal jsem OMG s tonikem. Dneska jsme to s ženou koštovali a musím říct že super. Chutnalo. V ginech se nevyznám, nevím jak to "má" chutnat, ale tohle mi chutná. Žena, na rozdíl ode mě, to pije už delší dobu a taky jí moc chutnalo. Až se budu v létě pražit v nesnesitelných vedrech, nebudu vědět, jestli sáhnout po absintu nebo po ginu s tonikem 
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
OMG je čistý skvělý. Trvalo mi asi první dvě sklenky, než jsem si zvykl na tu neobvyklou druhou dominantní chuť (žeby ten puškvorec?), ale teď mi to jede. Vůbec ale nemám nějak potřebu zkoušet to s toníkem zatím.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -