Oblíbené alkoholy
- goxx
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbené alkoholy
Krakena jsem smichal s dvema podily Antonicka, nebylo to spatne 
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Otrestuji o Vánocích. Po kapkách nebo prostě zředit na férovku?goxx píše:Krakena jsem smichal s dvema podily Antonicka, nebylo to spatne
- Lucka
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mala skusenosti iba s "tequilami" az som si raz povedala, ze vyskusam nieco lepsie... a je to milionkrat lepsie ako bezna tequila z obchoduBlackhawk píše:a jeste Tequila El Jimador Reposado, asi je to nejlevnejsi vstup do sveta tequil, ale ja se bojim ze mi nebude chutnat, takze proto zatim levnejsi, co rikate?
- If you have no voice, scream
- If you have no legs, run
- If you have no hope, invent
- If you have no legs, run
Moje oblíbené bylo za mlada Tequila jak šel čas tak se oblíbené změnilo
nebyl dostatek kvality na trhu.
Olmega v 96 byla ůůůůůůůůůůůůůůůůůplně něco jiného než dnes.
Loni jsem si na kristovky otevřel archiv a známy mi chtěl udělat radost a donesl letos koupenou někde ve " speciálce" nakonec se archiv vypil a nová se věnovala na charitu do podchodu.
Kdo chce něco kvalitního musí vědět kde to koupit.
Hyper Super i Mini markety to určitě nejsou na netu to je někdy taky o hubu.
U nás (Třinec) už jsou dvě prodejny co si ručí za kvalitu a burou přímo od výrobce.
Jelínek ze vzorkové prodejny ve Vizovicích je taky dobrý ale z obchodu stojí za prd.
Momentálně jsem se dopracoval do věku kdy mí spolužáci jezdí kamiony do ciziny tak toho dost využívám.
Konkrétně dnes jsem otevřel Royal Oporto Tawny přímo z obyčejné večerky v Portuhalsku a je luxusní ne jak okolních vinotékach a o ceně se nebudu ani bavit.
Chystám se časem na Tequilu z nálady.
Olmega v 96 byla ůůůůůůůůůůůůůůůůůplně něco jiného než dnes.
Loni jsem si na kristovky otevřel archiv a známy mi chtěl udělat radost a donesl letos koupenou někde ve " speciálce" nakonec se archiv vypil a nová se věnovala na charitu do podchodu.
Kdo chce něco kvalitního musí vědět kde to koupit.
Hyper Super i Mini markety to určitě nejsou na netu to je někdy taky o hubu.
U nás (Třinec) už jsou dvě prodejny co si ručí za kvalitu a burou přímo od výrobce.
Jelínek ze vzorkové prodejny ve Vizovicích je taky dobrý ale z obchodu stojí za prd.
Momentálně jsem se dopracoval do věku kdy mí spolužáci jezdí kamiony do ciziny tak toho dost využívám.
Konkrétně dnes jsem otevřel Royal Oporto Tawny přímo z obyčejné večerky v Portuhalsku a je luxusní ne jak okolních vinotékach a o ceně se nebudu ani bavit.
Chystám se časem na Tequilu z nálady.
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
???saidsid píše:Jelínek ze vzorkové prodejny ve Vizovicích je taky dobrý ale z obchodu stojí za prd.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
To mě taky zaraziloTibro píše:???saidsid píše:Jelínek ze vzorkové prodejny ve Vizovicích je taky dobrý ale z obchodu stojí za prd.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja teda ten El Jimador (nejvice prodavana Tequila v zemi puvodu) vyzkousim. Samozrejme ze nej by bylo koupit z lepsinalady nebo treba tuto: http://www.badumadrinks.cz/Tequila/Tequ ... riple-0.7l" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale nejdrive chci zjistit co to vlastne je Tequila.
Ale nejdrive chci zjistit co to vlastne je Tequila.
- goxx
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
- Kontaktovat uživatele:
Night_Sun píše:Otrestuji o Vánocích. Po kapkách nebo prostě zředit na férovku?goxx píše:Krakena jsem smichal s dvema podily Antonicka, nebylo to spatne
já jsem to zkusil rovnou s dvěma podíly Ant.
Bohužel skušenosti z markety jsou takové že berou za nejnižší cenu aby mohli používat magické slovo AKCE a né vždy má nejnižší cenu výrobce. Mnohdy se stává že velkoobchod se dotane na cenu hluboko pod výrobní nákladyCorig píše:To mě taky zaraziloTibro píše:???saidsid píše:Jelínek ze vzorkové prodejny ve Vizovicích je taky dobrý ale z obchodu stojí za prd.Asi do vzorkový prodejny berou od někoho jinýho
Bohužel v naší kotlině 90% ovcí táhne cena a množství.
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Tak o Vánocích jsem si dal Diplomatico Reserva Exclusiva 12yo, a můžu vřele doporučit. Hodně vyváženej rum s parádní ovocnou chutí. Pokud někomu přijde třeba Legendario Elixir de Cuba až moc sladkej, ale jinak fajn, tak tohle je idální volba. Jinak samozřejmě štědrovečerní Antoníček nemohl chybět