Ty krávo, tak nakonec pozitivní že jsem bral prémie - tudíž nebylo co řešit ale upřímně hoši láhev PF 1901 bomba ale dražší láhev sem si v životě zatím ještě nekoupil
Dostal jsem od pár mafiánů požadavek na jejich doplnění archívu a tak budu v pondělí objednávat poslední láhve Edouarda a poprvé i pár lahví Nouvelle Orleans. Zvláště ten Nouvelle Orleans jsem ještě nikdy nenabízel a tak kdo by chtěl doplnit svou sbírku Jade řady má první a poslední šanci.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Bohužel, všechny Jade stojí stejně. Teoreticky bych mohl mohl dostat lepší cenu tím, že za stejné doručovací náklady objednám víc lahví. Sleva by se ale pohybovala maximálně kolem 1€, což je docela zanedbatelné. Jestli platit 1750 nebo 1725 u takového zboží asi nikdo řešit nebude.
To samozřejmě nebude. Musím si to spočítat všecko... nejpozději zítra ti dám vědět, jestli jsem se rozhodl i pro NO.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Koukám, že tyhle záležitosti - "vášně" - jsou všude stejné.