Skleničky
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skleničky
sklenička moc pěkná, příde mi konečně dotažená lépe než slavný originál,,, ta fontána brutal ale děsil bych se výsledné ceny 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Líbí, vypadá hodně dobře! Jak je to s dnem? Je zakulacenější, nebo ostřejší? Čím kulatější, tím lépe kapky vody cirkulují a louche je dokonalejší. Každopádně to "držátko" pod rezervoárem je výborný nápad.Martin píše:Rychlá fotka z mobilu, pak udělám lepší.
Ale má objednávka jednoho kousku platí, to je sichr!
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
krása, v jednoduchosti je síla 
mimochodem, neplánujete na ni přidělat nějaké značky, abychom si i my blbější lépe ohlídali množství vody ve skleničce?
mimochodem, neplánujete na ni přidělat nějaké značky, abychom si i my blbější lépe ohlídali množství vody ve skleničce?
Martine mohl bys aspoň naznačit cenu
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Cenu budu vědět až ve čtvrtek. Hned poté s tím vyrukuju, vydržte prosím.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Sklenice je na náladě!
Nechci (a ani nemám zapotřebí) je nějak hajpovat, ale je to zatím nejlepší sklenice, jakou jsem doma měl.
Poctivá ruční práce z křišťálového skla, jednu sklenici dělají zároveň 4 skláři. Navíc jen pár kilometrů od Boršic, takže jsem mohl ušetřené euro z dopravy z Francie slevit a celá sklenice je teď paradoxně levnější, než kvalitativně horší Pontarlier Reservoir.
Nechci (a ani nemám zapotřebí) je nějak hajpovat, ale je to zatím nejlepší sklenice, jakou jsem doma měl.
Poctivá ruční práce z křišťálového skla, jednu sklenici dělají zároveň 4 skláři. Navíc jen pár kilometrů od Boršic, takže jsem mohl ušetřené euro z dopravy z Francie slevit a celá sklenice je teď paradoxně levnější, než kvalitativně horší Pontarlier Reservoir.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, to je skoro zadarmo
Chci se zeptat je to více nákladové, nebo z nich může být rychle nedostatkové zboží... vzal bych 4,ale v rámci sdružování zásilek klidně až v lednu i s nějakou lahvý nebo se mám bát že budou pryč?
Chci se zeptat je to více nákladové, nebo z nich může být rychle nedostatkové zboží... vzal bych 4,ale v rámci sdružování zásilek klidně až v lednu i s nějakou lahvý nebo se mám bát že budou pryč?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš klidně až v lednu. Skláři mě v případě nouze udělají další kusy do tří dnů.