Gin
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Musim pochvalit OMG (zatim s tonicem), ze zacatku mi prislo ze to skoro neni gin nebo aspon ten co znam, pracovne jsem to pojmenoval Jalovcovice, v dobrem rozmaru samozrejme, ale chutna mi to cim dal vic a ted uz poznavam "ginove" chute, takze me to chutna. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizace z výroby. Včera jsem vypálil limitovanou edici OMG, která bude na trhu rotovat pod označením OMFG. Láhev a etiketa bude stejná, jen přibude pásek jako třeba u Distillers Proof Monkey 47.
Tím založím tradici na občasných limitovek, které budu pálit jen jednou za čas a pokaždé budou v něčem jiném. Neplánujeme totiž výrobu dalších odlišných stylů jako je tomu u našich absintů, ale vyřádím se právě na těch limitovkách.
OMFG 2014 je vám známý a osvědčený recept z klasického OMG, navíc je tam luxusní mexická damiána, která je po staletí používána jako osvědčené afrodiziakum. Proto to F v názvu
K dispozici je 200 litrů a poprvé ji ochutnáme na pražském GinFestu příští měsíc.
Příští rok bude OMFG opět jiný. Už teď přesně vím jaký, ale to až příští rok.
Tím založím tradici na občasných limitovek, které budu pálit jen jednou za čas a pokaždé budou v něčem jiném. Neplánujeme totiž výrobu dalších odlišných stylů jako je tomu u našich absintů, ale vyřádím se právě na těch limitovkách.
OMFG 2014 je vám známý a osvědčený recept z klasického OMG, navíc je tam luxusní mexická damiána, která je po staletí používána jako osvědčené afrodiziakum. Proto to F v názvu
Příští rok bude OMFG opět jiný. Už teď přesně vím jaký, ale to až příští rok.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
OMG + Lustau Moscatel Emilin (sladké sherry) s hoblinkou mandarinky a dvěma kostkami ledu - ovocné a svěží, byť pořád hodně sladké (asi by se hodil citrusový bitter, ale ten doma nemám), trochu obměněný neexistující Gentleman.
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
To zní dobře. Gentlemana jsem si dával minulý týdenTuvy píše:OMG + Lustau Moscatel Emilin (sladké sherry) s hoblinkou mandarinky a dvěma kostkami ledu - ovocné a svěží, byť pořád hodně sladké (asi by se hodil citrusový bitter, ale ten doma nemám), trochu obměněný neexistující Gentleman.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Gin nejen jako diuretikum, ale i jako antiflogistikum.
Objevil jsem pro mně zatím neznámou značku. Tam kde bych to nečekal. Na Neviditelném psovi.
Objevil jsem pro mně zatím neznámou značku. Tam kde bych to nečekal. Na Neviditelném psovi.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.