Ne ne, blonďatá je příjemná na první nástřel. Brunetka.Wajt píše:Jestli je to ta bloňďatá slečna, ta ta je na mě vždy příjemná a není tajemstvím, že holduje pravému absinthu
Absintherie v Jilské
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Ha, tak na tu jsem ještě nenarazil, vždy jen blondýna nebo ten týpek.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Tak to špatně sleduješ, soudruhu.Wajt píše:Ha, tak na tu jsem ještě nenarazil, vždy jen blondýna nebo ten týpek.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Mně teda přijde obsluha v Absintherii veskrze příjemná. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) keltos dne ned 10. dub 2011 13:08:16, celkem upraveno 1 x.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Slovi píše:Mně teda přijde obsluha v Absintherii veskrze příjemná.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Šamane - teda pokud se tu ještě objevuješ
Nechystáš zřídit absinterii vlastní stránky - jako promo, případně zbeřejnovat nabýdku podniku i na netu - sortiment + třeba shopík?
Klidně tam dej i přehled zaměstnanců at můžem obodovat a zjistit jestly blond nebo brunet

Nechystáš zřídit absinterii vlastní stránky - jako promo, případně zbeřejnovat nabýdku podniku i na netu - sortiment + třeba shopík?
Klidně tam dej i přehled zaměstnanců at můžem obodovat a zjistit jestly blond nebo brunet
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se včera odhodlala a vyrazila poprvé popít absinthe někam "do společnosti". No a jelikož to byla otázka momentálního nápadu při procházce ulicemi Prahy s kamarádem, jedinou možnou volbou byla Absintherie- prostě proto, že jsem nevěděla, kde je Hemingway. 
... Přiznám se, přistupovala jsem k ní s celkovým despektem, takže jsem čekala, že to bude o něco horší.
Neboť nevím, jak by to mělo v podobném podniku správně vypadat a fungovat, násedující poznatky jsou jen můj subjektivní dojem a to možná chybný-kdo ví.
V první řadě mě zarazila hudba. Takové ty profláknuté, echt taneční mixy- působí to poněkud rušivě a znehodnocuje atmosféru. Dál to byly asi víceméně drobnosti, které ale když se jich shromáždí více, už to škodí celku. Například mi docela vadila absence podšálků ke sklenkám no a sklenky samotné jsou trochu zlo...ale asi tam to "king of spirits" prostě musí mít. .... Včera večer tam bylo poměrně málo lidí a tímto získával celý podnik tak trošku komornější atmosféru a tak jsem tam zůstala na víc, než jen původně jednu zamýšlenou sklenku.
... Obsluha byla vcelku příjemná, ale. .. Nevím, má-li to tak vypadat (jak říkám, nemám zkušenost), ale po příchodu jsme sice byli ihned obslouženi a nápoj nám byl donesen, ale od té doby se tam nikdo ani neukázal, takže jsem musela pokaždé sejít dolů do davu turistů, a s bolestí v srdci a nadávkami na jazyku sledovat ta zvěrstva, páchaná na baru. Také nevím jestli je opravdu běžné, muset žádat o cukr - asi bych spíše brala jeho automatické přinesení spolu s nápojem-ať se každý rozhodne...
Mimochodem nemám nic proti marihuaně,či jejím uživatelům, ale docela mě překvapilo, že nikdo neřešil dva cizince, kteří si tam u stolku s přehledem zapálili jointa.
No a závěrečná a z mé strany nejhlubší výtka.: Sešla jsem dolů (kde bylo v tu chvíli mnoho lidu-povětšinou nečeského) a objednala jsem pro nás další sklenky (kamarád pil dobrý absinthe poprvé). Za chvilku nám byly doneseny a my začali v klidu připravovat nápoj. Ve chvíli, kdy se v mé skleničce teprve začínal rozvíjet první náznak louche, obsluha se vrátila, téměř vyhodila jakési cizinky, co u vedlejšího stolu pily koktail a nám řekla, že máme dopít a jít, zavírají. ... Bylo 21:48. Když jsem poukázala na svůj připravovaný drink, řekli nám, ať to vypijem nějak rychle, ale zase abychom "se neudusili"
Zatímco jsme se snažili vyvážit vychutnávání s rychlou konzumací, kolem nás se z části zhaslo a obsluha se jala uklízet. ... Tenhle závěr našeho posezení byl opravdu nepříjemný, poslední sklenka mi skoro nechutnala - já absinthe prostě neumím vypít tak rychle a ještě si jej užít "ve stresu", jako by to byly dvě deci mattonky.
Mrzelo mě to hlavně kvůli kamarádovi, protože to v něm úplně stoprocentní pocit z prvního vychutnávání dobrého absinthe nejspíš nezanechalo. ...Alespoň malé upozornění na zavírání podniku (předem), by přišlo vhod.
..........
Ale absinthe byl dobrý, takže dejme tomu hlavní účel návštěvy byl splněn.
Mimo jiné jsem konečně ochutnala Grenouille. Po prvním doušku jsem věděla, že má další investice bude směřovat právě tímhle směrem
mňamnka.
... Přiznám se, přistupovala jsem k ní s celkovým despektem, takže jsem čekala, že to bude o něco horší.
Neboť nevím, jak by to mělo v podobném podniku správně vypadat a fungovat, násedující poznatky jsou jen můj subjektivní dojem a to možná chybný-kdo ví.
V první řadě mě zarazila hudba. Takové ty profláknuté, echt taneční mixy- působí to poněkud rušivě a znehodnocuje atmosféru. Dál to byly asi víceméně drobnosti, které ale když se jich shromáždí více, už to škodí celku. Například mi docela vadila absence podšálků ke sklenkám no a sklenky samotné jsou trochu zlo...ale asi tam to "king of spirits" prostě musí mít. .... Včera večer tam bylo poměrně málo lidí a tímto získával celý podnik tak trošku komornější atmosféru a tak jsem tam zůstala na víc, než jen původně jednu zamýšlenou sklenku.
... Obsluha byla vcelku příjemná, ale. .. Nevím, má-li to tak vypadat (jak říkám, nemám zkušenost), ale po příchodu jsme sice byli ihned obslouženi a nápoj nám byl donesen, ale od té doby se tam nikdo ani neukázal, takže jsem musela pokaždé sejít dolů do davu turistů, a s bolestí v srdci a nadávkami na jazyku sledovat ta zvěrstva, páchaná na baru. Také nevím jestli je opravdu běžné, muset žádat o cukr - asi bych spíše brala jeho automatické přinesení spolu s nápojem-ať se každý rozhodne...
Mimochodem nemám nic proti marihuaně,či jejím uživatelům, ale docela mě překvapilo, že nikdo neřešil dva cizince, kteří si tam u stolku s přehledem zapálili jointa.
No a závěrečná a z mé strany nejhlubší výtka.: Sešla jsem dolů (kde bylo v tu chvíli mnoho lidu-povětšinou nečeského) a objednala jsem pro nás další sklenky (kamarád pil dobrý absinthe poprvé). Za chvilku nám byly doneseny a my začali v klidu připravovat nápoj. Ve chvíli, kdy se v mé skleničce teprve začínal rozvíjet první náznak louche, obsluha se vrátila, téměř vyhodila jakési cizinky, co u vedlejšího stolu pily koktail a nám řekla, že máme dopít a jít, zavírají. ... Bylo 21:48. Když jsem poukázala na svůj připravovaný drink, řekli nám, ať to vypijem nějak rychle, ale zase abychom "se neudusili"
Mrzelo mě to hlavně kvůli kamarádovi, protože to v něm úplně stoprocentní pocit z prvního vychutnávání dobrého absinthe nejspíš nezanechalo. ...Alespoň malé upozornění na zavírání podniku (předem), by přišlo vhod.
..........
Ale absinthe byl dobrý, takže dejme tomu hlavní účel návštěvy byl splněn.
Mimo jiné jsem konečně ochutnala Grenouille. Po prvním doušku jsem věděla, že má další investice bude směřovat právě tímhle směrem
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Oficialne je oteviracka do 22.00
a ja se obsluze nedivim, ze se nehrne do toho, aby tam byla prescas a zadarmo
holt se priste pred objednavkou drinku musis kouknout na hodinky 
Omnia mea mecum porto.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo jsou to idioti...tak snad pokud si clovek dejme tomu objednava Absinthe kolem 21:40, tak ho snad prijemne upozornim, ze v 22:00 zavirame. Teda zajimave chovani. Zakaznik neni povinen si zaviraci dobu zjistovat a ja zjistuji ze stale neplati heslo "Zakaznik nas pan". Stydte se holoto v Absintherii.