Night_Sun píše:Adigal -> Co vím, tak se nedají koupit online. Nejlevněji se seženou přímo v kamenné prodejně (Železný brod, Liberec). Navíc je nemají povětšinou skladem - výroba na požádání do cca 1měsíce. Občas se vyskytuji v Železném brodě a pro mafiány po dohodě dopravuji Nejsem obchodník, dělám to čistě z dobré pohnutky.
Platí ještě tahle velkodušná nabídka? Dospěl jsem k závěru, že je konečně na čase pořídit si fontánu, ty od Detesku se mi docela líbí, ale mam to přece jen trochu z ruky...
A ještě jedna věc - nevíte někdo, jestli existuje nějakej katalog jejich zboží, kde jsou i ceny?
Mne posielali cca pred rokom na dotaz tieto ceny.
Fontána Sylibum – 359,- Kč
Fontána Calluna 2 – 621,- Kč
Fontána Ilex duo – 704,- Kč
Sklenka Achillea – 166,- Kč
Oveľa viac toho vtedy v Liberci nemali.
Dan -> Myslím, že ano. Je pravda, že ceny jsou možná někde jinde. Nechám si poslat nový ceník Každopádně není problém i vzít telefón a zavolat do prodejny v Ž.B. a zeptat se přímo na cenu nebo i objednat - je tam moc příjemná paní
Aktualizováno
Tak mi přišel ceník skoro obratem (ceník 2010):
Přítelkyně pracuje ve zdravotnictví a dneska jsme na netu něco sháněli a v tom jsem přišel na nápad, jak případně nahradit fontánku pro případ, že by pijan netíhl k tradicím, ale naopak k moderním technologiím: Automatizovaný přesný dávkovač
a vzhledem k tomu že se tam už před delší dobou jeden ze zákazníků opil, nechal tam ty fontánky asi 4 a už se pro ně více nevrátil, našla jedna z nich nový domov )))
Ovšem válela se nějakou dobu ve sklepě a je potřeba ji řádně vypucovat proto bych se chtěl zeptat čím ji nejlépe ošetřit