jj vidím to podobně...takový styl=naval prachy a vypadni!-Upozornění se nekoná,protože to by si člověk tu sklenku neobědnal a podnik by nevydělal.....Trochu slušnosti a respektu k zákazníkovi by to chtělo!...To i v zaplivaných pajzlech na nádražích ti řeknou:další už ti nenaleju za chvíli zavíráme-nebo pokud je to obsluha ze staré školy,tak si tam ještě těch pár minut posedí abys to mohl dopít=protože spokojený zákazník se vrátí (a tak utratí více peněz) spíše než zákazník co odchází s pocitem, že byl tak něják ošulený.Blackhawk píše:Ale jo jsou to idioti...tak snad pokud si clovek dejme tomu objednava Absinthe kolem 21:40, tak ho snad prijemne upozornim, ze v 22:00 zavirame. Teda zajimave chovani. Zakaznik neni povinen si zaviraci dobu zjistovat a ja zjistuji ze stale neplati heslo "Zakaznik nas pan". Stydte se holoto v Absintherii.
Absintherie v Jilské
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Absintherie v Jilské
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Teda... Ithi díky za report! Máš popis obsluhy?
Pánská, dámská, věk, vzezření, všechno sem!
Takové chování je samozřejmě tristní. Jak píše Absinther, naval prachy a vypadni. Takový přístup rozhodně není prozákaznický, což opět svědčí o tom, že Absintherie nesází na pravidelné pijáky, ale na rychlokvašky z dalekých zemí, kteří se chtějí "sjet" po absinthu.
A Hemingway se podle mě nachází snadněji než Absintherie. Národní třída a u Národního divadla koukat na navazující ulici Karolíny Světlé. Pak už jen rovně, případně po čuchu.
Takové chování je samozřejmě tristní. Jak píše Absinther, naval prachy a vypadni. Takový přístup rozhodně není prozákaznický, což opět svědčí o tom, že Absintherie nesází na pravidelné pijáky, ale na rychlokvašky z dalekých zemí, kteří se chtějí "sjet" po absinthu.
A Hemingway se podle mě nachází snadněji než Absintherie. Národní třída a u Národního divadla koukat na navazující ulici Karolíny Světlé. Pak už jen rovně, případně po čuchu.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Ithi
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Díky za podporu, hoši
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si myslí, že to není tak úplně v pořádku.
Obsluha? Pohlaví: Muž, věk: tak 25 (?) a druhý byl tak nějak podobného věku, možná starší. (Žádnou z těch vašich brunet a blondýnek jsem tam nezahlédla)
Obsluha? Pohlaví: Muž, věk: tak 25 (?) a druhý byl tak nějak podobného věku, možná starší. (Žádnou z těch vašich brunet a blondýnek jsem tam nezahlédla)
The Whole Universe Is Just An Splendid Illusion That Blinds The Human Eye
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Ja se dycky pri hledani Absintherie ztratim a bloudim nekde mezi Vaclavakem a Stromakem 
Omnia mea mecum porto.
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Já tam šel včera s kamarádem, kterej není z Prahy a měli jsme se sejít na Můstku. Chvíli před srazem mi volá, že vylezl na Národní, tak mu popisuju, kudy na ten Můstek a za chvíli volá znova: "Tak jsem šel asi nějak blbě, ale jsem u tý Absintherie." Tak vypadá zkušenej ochmelka, co chodí po čuchu
Jinak na obsluhu si nemůžu stěžovat (byl tam ten blonďatej týpek), cukr dodal bez ptaní a na požádání nám i udělal poloviční porce.
Včera jsem tam poprvé ochutnal Grenouille a musím říct, že zatím jsem z ní trochu na rozpacích, budu ji muset podrobit dalšímu detailnějšímu zkoumání...
Jinak na obsluhu si nemůžu stěžovat (byl tam ten blonďatej týpek), cukr dodal bez ptaní a na požádání nám i udělal poloviční porce.
Včera jsem tam poprvé ochutnal Grenouille a musím říct, že zatím jsem z ní trochu na rozpacích, budu ji muset podrobit dalšímu detailnějšímu zkoumání...
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Dworzaaa píše:Ja se dycky pri hledani Absintherie ztratim a bloudim nekde mezi Vaclavakem a Stromakem
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
<OT>Sudlice píše:to já jsem ji ani nehledala a narazila na ni úplně náhodou loni na podzim - hledala jsem RedRaven a místo toho jsem našla Absintherii. Tehdá jsem se ale netrefila do otvíračky a tak jsem ji navštívila až teď celkem nedávno asi před měsícem. Drink jsem si ale nedala - koupila jsem placatku Antoníčka a dvě čokolády - canabisovou a absinthovou - ty jsou teda hroznej plejtvák peněz, ale jak jde o neobvyklou čokoládu, tak to se neudržím.
Dovolím si jen malou poznámku : konopnou čokoládu doporučuji vyrobit doma. Stojí to za to. Dá se použít i na léčbu různých nemocí. Návod je na free-grower.
J.
</OT>
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
nejsem si uplne jistej, jestli je ta cokolada myslena pro lecebny ucely 
Omnia mea mecum porto.
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Hodně záleží na požitém množství.Dworzaaa píše:nejsem si uplne jistej, jestli je ta cokolada myslena pro lecebny ucely
J.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že ta konopná mě nijak zvlášť nezajímá - koupila jsem ji jako součást daru kamarádce k svátku, která ji jistě ocení.