Mead Base Absinthe
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 293
- Registrován: sob 19. zář 2009 18:18:38
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Tak to ja mam, jak Habu nazval extremni sediment..Sam jsem se to uz snazil "filtrovat" pres kus latky, ale i tak je stale na dne lahve tak 3mm hnedeho kalu. Asi to bude jen v tech pvotnich 11 flaskach.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- keltos
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 660
- Registrován: stř 30. zář 2009 10:18:34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Tak jsem se šel podívat a mám ho tam taky docela dost. No jo, o 40 kč nižší cena a místo absintu je sediment 
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Příspěvky: 293
- Registrován: sob 19. zář 2009 18:18:38
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
hehe, tak to urcite nebude cenoukeltos píše:Tak jsem se šel podívat a mám ho tam taky docela dost. No jo, o 40 kč nižší cena a místo absintu je sediment
Udelal bych fotku, ale nemam ted zadne baterie po ruce. Snad zitra
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Vypadá to na problém těch prvních 11 flašek. Plnil jsem je hezky ručně přes koštýř a asi jsem ho ponořil moc hluboko do demižonu. Počkám na hlášení dalších.
Zákal je rostlinného původu a pochází z barvících bylin. Ty jsou samozřejmě sušené a při barvení se v alkoholu rozpadají, ten kal je tedy rostlinný prach. Na konzumaci to nemá samozřejmě žádný vliv, je to něco jako když pijete turka a vypijete i kousek socu. Uznávám ale že esteticky to vadí.
Zákal je rostlinného původu a pochází z barvících bylin. Ty jsou samozřejmě sušené a při barvení se v alkoholu rozpadají, ten kal je tedy rostlinný prach. Na konzumaci to nemá samozřejmě žádný vliv, je to něco jako když pijete turka a vypijete i kousek socu. Uznávám ale že esteticky to vadí.
- goxx
- Pokročilý absintista
- Příspěvky: 161
- Registrován: ned 25. črc 2010 20:22:56
- Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
já nemám žádný zákal, láhve OK
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Já foto mám. Pořídil jsem PO nalití, takže ten ukázkový černý červ se rozředil. Při dalším popíjení nafotím znovu.
EDIT: Jinak na funkci živočicháře to samozřejmě nemá vliv.
EDIT: Jinak na funkci živočicháře to samozřejmě nemá vliv.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Extreme was not taken while shooting.
It was hiding. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Mě to přijde jako běžný sediment, bál jsem se centimetrové vrstvy! 
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Na fotce skutečně není to, co bylo možné vidět před zamícháním láhve. Chtěl jsem dát ukázku pro představu.
Po nějakém čase bude sediment ve většině verte absinthů, jen u mead base se poměrně velký sediment vytvořil relativně krátce po plnění. Další foto bude o víkendu, zítra jedu pryč.
Po nějakém čase bude sediment ve většině verte absinthů, jen u mead base se poměrně velký sediment vytvořil relativně krátce po plnění. Další foto bude o víkendu, zítra jedu pryč.
- Moderní absinthe chutná moderně.