Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
Clearly Kyle has enjoyed some success as a businessman. But the methods he employs sometimes make me believe that he must be mad. Not that I can totally condemn lunacy either. I wonder when you look in his eyes what kind of person he is. I bet he'd have some interesting stories to share over drinks, at least.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Pitka s Bairsfatherem?!
Myslím, že by to chtělo report Martine. Přiměls ho destilovat? 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konečně doma. Předchozí dva dny byly opravdu náročné, v úterý pitka s Kylem a včera pitka s našim ruským distributorem. Dejte mi tedy pár hodin na kompletní recovery a poté něco sepíšu 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
To by si možná zasloužilo vlastní téma!Martin píše:Jednou se to stát muselo, právě se opíjím s Kylem Bairnsfatherem. Pijeme A6 a La Grenouille
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
momentálně mi sklenka V. šarže (mj. od doby co jsem jí prvně ochutnal krásně odležela) pomáhá s učením na státnice...
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Jedu Keltosovo muhu - snad jsem to nesplet
Ještě že jsi mi ho dal v rodinném balení s plachetnicí stále je
A vážně je sice malinko škoda že má jisté výpadky - změnu chuti lok od loku, ale zase mě moc bavý a taky když po tom člověk jde tak sklenička je velmi velmi rychle v čudu

Ještě že jsi mi ho dal v rodinném balení s plachetnicí stále je
A vážně je sice malinko škoda že má jisté výpadky - změnu chuti lok od loku, ale zase mě moc bavý a taky když po tom člověk jde tak sklenička je velmi velmi rychle v čudu
-
DarkenCZ
Já sem si dal dvě skleničky strýčka Eichelbergera ve vlaku... spolucestující na mě koukali dost divně, provonil sem celé kupé 
- davar
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Absint v kupe ve vlaku, to jses skutecne hardcore. Mels tam s sebou aspon fontanu a led? 
-
DarkenCZ
Fontánu sice ne, ale houpačku anodavar píše:Absint v kupe ve vlaku, to jses skutecne hardcore. Mels tam s sebou aspon fontanu a led?
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Já ti nevím. Popíjet absinthe takhle během cest bych asi nemohl, jednoduše bych neměl ten "svůj klid a atmosféru". Pokud bych to dělával, tak spíše čistě z extravagantního důvodu - aby lidé zírali. A hlavně, obecně se ve mě příčí popíjet jen tak alkohol na veřejnosti. Sklenku vína bych si ve vlaku nenalil, whisky bych si tam běžně nedal a ani absintu bych si neulil - toť čistě osobní názor na problematiku alkoholu na veřejnosti.
Mj. co mě ale zaujalo možná víc, ty cestuješ z Prahy do Brna (a obráceně) vlakem? Tuhle cestu jsem nucený absolvovat také, nicméně cena za vlak mi přijde proti autobusům Student Agency neskutečně přemrštěná, resp. za jednu cestu do Brna vlakem se dostanu autobusem tam i zpět a ještě dostanu zadarmo denní tisk a (ne zrovna moc dobré, ale přežitelné instantní) kafe.
Mj. co mě ale zaujalo možná víc, ty cestuješ z Prahy do Brna (a obráceně) vlakem? Tuhle cestu jsem nucený absolvovat také, nicméně cena za vlak mi přijde proti autobusům Student Agency neskutečně přemrštěná, resp. za jednu cestu do Brna vlakem se dostanu autobusem tam i zpět a ještě dostanu zadarmo denní tisk a (ne zrovna moc dobré, ale přežitelné instantní) kafe.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."