rozhodně bych nikoho neškatulkoval, že pije pivo....Absinther píše:No tak to by u mě měli smůlu-pač bandou tupých pivních ožralců bych nikdy nerušil pijáka absinthu nebo kávy.........Samozdřejmě,že takový projekt bych rozjel jen kdybych měl dost peněz a nevadilo by mi,že podnik nevydělává...prostě by to bylo jen pro radost né pro prachy--------áách jsem beznadějný idealistaDarkenCZ píše:A to je ten problém, pokud někam budeš chtít se skupinou více lidí, tak i když dva lidi budou ochotni jít na absinthe, tak alespoň další tři budou mít chuť na pivo.
Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Žeby potrefená husa?Jenda píše:rozhodně bych nikoho neškatulkoval, že pije pivo....
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
klidně si rýpni, pivo nepijuAbsinther píše:Žeby potrefená husa?Jenda píše:rozhodně bych nikoho neškatulkoval, že pije pivo......né promiň-musel jsem si rýpnout
jen nesnáším jakýkoliv škatulkování lidí podle toho, co maj rádi, co pijou, nebo jak se oblékají...
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
hm tak s tím že nepiješ pivo jsi mě fakt dostal -rozhodně tě to šlechtíJenda píše:klidně si rýpni, pivo nepiju![]()
jen nesnáším jakýkoliv škatulkování lidí podle toho, co maj rádi, co pijou, nebo jak se oblékají...
Já škatulkování taky nesnáším-jen jsem prostě nikdy neviděl rozumně vypadající skupinku pijáků píva..sám jsem se toho něco napil a z toho prostě vyvozuju fakt,že do podniku,kde by měla vládnout pohodová atmosféra bych si pijany píva(a laciného tvrdého chlastu)rozhodně nepozval.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Pani nie kazdy kto pije pivo je buran a aj pivo ma svoju kulturu. Ja si rad vychnatnam kvalitne pivko. Fascinuju ma rozne male pivovary v belgicku a to, ze kazdy ma vlastny typ poharu
a kludne by som to spojil aj s absintom v jednom podniku ...
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Jenda
- Kontaktovat uživatele:
Pod to se podepíšudEffect píše:Pani nie kazdy kto pije pivo je buran a aj pivo ma svoju kulturu..
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
jsem hrozný prudič 
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
S čistým svědomím prohlašuji, že náklonost k zelené víle nikterak neovlivnila mou lásku k pivu. Jen kombinovat absinthe a pivo opravdu nejde. (Narozdíl od piva a macerátu)
- kamamura
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
I pivo má svoje...

- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Martine díky za minireport. Ty lžičky jsou děs. Ale je pravda, že to není naprostá katastrofa a že obsluha má jakous takous páru, že ohěň + pravý absinthe nejde dohromady. Každopádně fotka, na které je Brevans vedle KOSG, La Clandestine mezi Staroplzeneckým red a Metelkou, to mě skutečně rozebralo!
I tak jsme se ale ocitli na prahu jedinečného fenoménu, o kterém si každý před rokem mohl jen nechat zdát - v centru Prahy lze koupit láhve kvalitních absinthů, jako je Duplais, La Clandestine, Mansinthe nebo Eichelberger, byť za vyšší ceny, které na druhou stranu nejsou přemrštěné, jako je tomu v obchodě pod Václavským náměstím. Příští týden bych měl mít o něco posunutou pracovní dobu, takže některé odpoledne určitě zajdu jak do Nostalgie, tak i sem. Na obě návštěvy napíšu report, resp. srovnání.
OT kolem pijáků piva coby neurvalých barbarů: Absinthera naprosto chápu, resp. dokážu se vžít do jeho kůže. Stádo chlastající hektolitry (jakéhokoliv) pěnivého moku není ani mě nějak extra sympatické. Ale jak poznamenali jiní, i pití piva se dá brát s dávkou kultury. Přestože se nepovažuji za pivaře, tak mám velice vyhraněné názory vůči prakticky stejně chutnajícím patokům, jako je Gambrinus, Staro-cokoliv, Kozel, Krušovice, ale i Plzeň. Naopak výtečná jsou piva Svijany, Klášter, nefiltrovaný Platan a včera jsem ochutnal i pšeničného Herolda a taky jsem si pochutnal. Rozčiluje mě, když se např. svrchně kvašená piva prodávají s přídomkem "speciál". Jděte se bodnout, stout, ale, porter nebo lambik nejsou přeci žádné speciály, ale prostě jiné druhy piva, která se od ostatních spodně kvašených velmi liší. Když jsem posleně nechal své kolegy ochutnat klášterní pivo Gottschalk, tak mě začali považovat za podivína. Ale že Gambáč je vlastně jen voda obarvená na oranžovo, ze které bylo odpasterizováno a odfiltrováno všechno, co je na pivu pozitivní, to nechává všechny naprosto chladnými. Když jdeme do restaurace nebo hospody, tak se vždy optám, jaká mají piva a když mají klasické břečky, tak s klidným svědomím odpovím, že si tedy raději nedám nic. A protože je to OT, založil jsem pro to vlastní téma.
OT kolem pijáků piva coby neurvalých barbarů: Absinthera naprosto chápu, resp. dokážu se vžít do jeho kůže. Stádo chlastající hektolitry (jakéhokoliv) pěnivého moku není ani mě nějak extra sympatické. Ale jak poznamenali jiní, i pití piva se dá brát s dávkou kultury. Přestože se nepovažuji za pivaře, tak mám velice vyhraněné názory vůči prakticky stejně chutnajícím patokům, jako je Gambrinus, Staro-cokoliv, Kozel, Krušovice, ale i Plzeň. Naopak výtečná jsou piva Svijany, Klášter, nefiltrovaný Platan a včera jsem ochutnal i pšeničného Herolda a taky jsem si pochutnal. Rozčiluje mě, když se např. svrchně kvašená piva prodávají s přídomkem "speciál". Jděte se bodnout, stout, ale, porter nebo lambik nejsou přeci žádné speciály, ale prostě jiné druhy piva, která se od ostatních spodně kvašených velmi liší. Když jsem posleně nechal své kolegy ochutnat klášterní pivo Gottschalk, tak mě začali považovat za podivína. Ale že Gambáč je vlastně jen voda obarvená na oranžovo, ze které bylo odpasterizováno a odfiltrováno všechno, co je na pivu pozitivní, to nechává všechny naprosto chladnými. Když jdeme do restaurace nebo hospody, tak se vždy optám, jaká mají piva a když mají klasické břečky, tak s klidným svědomím odpovím, že si tedy raději nedám nic. A protože je to OT, založil jsem pro to vlastní téma.
- Moderní absinthe chutná moderně.