Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
-
Kubas
Re: Obchody, web-shopy a jiná místa, kde lze absinthe získat.
Zdravím,mám menší dotaz na Martina,jak se to má s dodávkami St.Antoine do toho počernického krámku?Mám to tam celkem dobře dostupné ale mé dvě poslední návštěvy tohoto krámku za účelem koupě lahve,končili neúspěchem,všechno od tebe asi distribuují dál nebo co páč tam mají jen pár lahvinek a všechno to jsou staré šarže a to buď dvojka a nebo jednotka(podle sedimentu),nevím jestli je to ve tvých silách,ale nešlo by s tím něco udělat?díky
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak to šlehnu sem 
Marťas jak to vydíš na náladě s Duplais? koukám že už zmizel
a máš nějaký výhled-ohledně rozšíření nabýdky, či pro změnu nějaká selekce? prostě tak nějak výhled do budoucna

Marťas jak to vydíš na náladě s Duplais? koukám že už zmizel
a máš nějaký výhled-ohledně rozšíření nabýdky, či pro změnu nějaká selekce? prostě tak nějak výhled do budoucna
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Duplais Verte, Eichelberger či Mystique jsou (byly) absinty, které kupuju jako obyčejný zákazník a proto jsem jich vzal jen velice malé možství (dva, tři kartony od každého). Moc nepočítám s jejich zařazením do standardního sortimentu.
Ale výhled do budoucna je slibný, velice slibný!
Ale výhled do budoucna je slibný, velice slibný!
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
-
Attila
vie niekto o nejakom obchode v brne, kde dostat absinthe?
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Prekvapivo celkom fajn vyber, asi v tom mas prsty Martin:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
Toothy
Ahoj,
právě jsem otevřel nový eshop s absinthem na adrese http://www.bairnsfather-absinth.cz/ Budu rád, když se sem podíváte a pokud budete mít jakékoliv připomínky či dotazy, tak budu rád, když se o ně se mnou podělíte
Možnost osobního odběru v Brně.
právě jsem otevřel nový eshop s absinthem na adrese http://www.bairnsfather-absinth.cz/ Budu rád, když se sem podíváte a pokud budete mít jakékoliv připomínky či dotazy, tak budu rád, když se o ně se mnou podělíte
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Stránky jsou přehledné a je pěkné vidět,že má Bairnsfather konečně svůj eshopToothy píše:Ahoj,
právě jsem otevřel nový eshop s absinthem na adrese http://www.bairnsfather-absinth.cz/ Budu rád, když se sem podíváte a pokud budete mít jakékoliv připomínky či dotazy, tak budu rád, když se o ně se mnou podělíteMožnost osobního odběru v Brně.
Můžu se zeptat-jestli:máš přímo něco společného s produkcí Bairnsfatheru,nebo se jen staráš o eshop??
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
Toothy
Děkuji za pochvalu, jsem rád, že se stránky líbí. Přímo v továrně nepracuji, ale s Kylem se znám již pár let a také od něj odebírám absinth. Po společné domluvě jsem se dohodli na tom, že si zřídím eshop a budu prodávat jeho produkty (on sám by eshop časově nezvládal). Tak uvidíme jak to půjde
Já sám jsem pil pouze jeho produkty, ale jak jsem již zde pročetl pár diskuzí, tak se pomalu chystám ochutnat i jiné značky a něco se přiučit.