On ten sediment se stejně drží na dně lahve, takže pokud s lahví nikdo nebude házet, tak vesměs problém není. Jen ty poslední sklenky už nebudou ideální.kamamura píše:Tak moje láhev vypadá bez sedimentu, po nalití do sklenice krasne žlutozelená barva, louche s medovým nádechem do žluta, všechno jak ma být. Chuť poněkud nezvykle ostrá, ale celkově jsem spokojen.
Mead Base Absinthe
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mead Base Absinthe
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- xsonnyk5
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho mám taky doma, sediment ani v jedné z lahví. Zatím sedím nad první sklenkou, tak nemůžu úplně zhodnotit chuť (i když podle prvních pár doušků to vůbec není zlé), každopádně ale nádherně voní! 
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Mě to nakonec dost zachutnalo.
- Hektor
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem svoji flasku otevrel a pripravil sklenku, tak me to okamzite pripomnelo 4.čsas
Opravdu nadherna vune 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna piju. Nevím, proč mám pocit, že stále nejsem schopný objektivně-subjektivně zařadit pocity na stupnici, ale rozhodně si popíjení užívám a řekl bych, že jestli nepřestanu tak mocně čichat, za chvíli budu mít otravu kyslíkem. Louche byl zajímavý, chuťově intenzivní, plné. Dobrá práce, Martine. 
Mj. našel jsem další zajímavou hudební variantu k popíjení absintu. Poslouchám tu jedny z nejstarších církevních chorálů, tj. gregoriánský chorál a ve spojitosti s absintem vytváří velmi zajímavou, meditativní atmosféru.
Mj. našel jsem další zajímavou hudební variantu k popíjení absintu. Poslouchám tu jedny z nejstarších církevních chorálů, tj. gregoriánský chorál a ve spojitosti s absintem vytváří velmi zajímavou, meditativní atmosféru.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Jj, ale na takovou hudbu si musí člověk najít klidnou chvíli. Třeba Schola Gregoriana Pragensis je parádní.Slovi píše:Zrovna piju. Nevím, proč mám pocit, že stále nejsem schopný objektivně-subjektivně zařadit pocity na stupnici, ale rozhodně si popíjení užívám a řekl bych, že jestli nepřestanu tak mocně čichat, za chvíli budu mít otravu kyslíkem. Louche byl zajímavý, chuťově intenzivní, plné. Dobrá práce, Martine.
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že na Náladě je ještě pořád Mead base, je to jen zapomenutý lákadlo nebo jsou ještě lahve skladem? Pokud platí varianta b), tak budu silně uvažovat, že se zase po čase rozšoupnu a koupim... Ochutnávka v Absintherii mě totiž nadchla!
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Imho jsou láhve ještě skladem. Taky přemýšlím, že ještě jednu vezmu. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Sakryš, zapomněl jsem na aktualizaci produktu na náladě! Skladem jsou asi 4 láhve (doufám), takže kdo uvažujete, objednejte ještě dnes. Zítra už to tam nebude.
- Dan
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že se zase ptam, ale je ještě Mead base skladem? K tej archivní lahvi St. Antoine chci objednat ještě něco a pokud by Mead base ještě byla, měl bych zásadní dilema jestli mám vzít ji a nebo Žábu a klasickýho Antonína... Takže pokud mi, Martine, řekneš, že už není, velice mi tim ulehčíš vnitřní muka