Kde všude se dá popít zelená víla?
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde všude se dá popít zelená víla?
stego: Já tam včera byl zas, jídlo mi tam chutná, ale o servisu začínám pochybovat. Plzeňský pivo mi nechutná, takže si tam vždycky dávám jen černýho kozla, což je takový nejmenší zlo pro mě z jejich nabídky a teď mi bez optání donesli G. Pak tam při vykládce rozmlátil hospodskej jednu litrovou flašku Amundsena či čeho a kurvoval, píčoval a prdeloval ještě půl hodiny.
Ale asi na ně zatím nezanevřu, protože neznám nic jinýho v blízkosti fakulty, kam se dá zajít na oběd, kterej se dá jíst a je ještě v kategorii racionálních cen.
Ale asi na ně zatím nezanevřu, protože neznám nic jinýho v blízkosti fakulty, kam se dá zajít na oběd, kterej se dá jíst a je ještě v kategorii racionálních cen.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Na karlaku toho veľa nie, ešte sa pizza Carlo občas dám a potom dole Vietnam za tančícím domom a Ukrajina nad palačákom (ale tam je divná atmosféra)Froggg píše:stego: Já tam včera byl zas, jídlo mi tam chutná, ale o servisu začínám pochybovat. Plzeňský pivo mi nechutná, takže si tam vždycky dávám jen černýho kozla, což je takový nejmenší zlo pro mě z jejich nabídky a teď mi bez optání donesli G. Pak tam při vykládce rozmlátil hospodskej jednu litrovou flašku Amundsena či čeho a kurvoval, píčoval a prdeloval ještě půl hodiny.
Tak to vypadá, že se v Brně otevřel nový absinthový bar Absenter na ulici Údolní. Jde o sklepní prostory Café Mezzanine. Ještě jsem tam teda nebyl, ale příští týden bych si chtěl najít čas na návštěvu. Co ostatní Brňáci, byl tam už někdo? Tady je adresa na facebookový profil: https://www.facebook.com/pages/Absenter ... k=timeline
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak tonda zavítal aj do Košíc tradičná štefánska absinth party v Collosseu!
enter 1€
ABSINT - 1€
Bairnsfather Bitter - 1,50€
Žufánek Absinthe St. Antoine - 3€
enter 1€
ABSINT - 1€
Bairnsfather Bitter - 1,50€
Žufánek Absinthe St. Antoine - 3€
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
A aj Dva dve v Košiciach. Kubbo to pekne urobil. Fontána, mead base, super sendviče a jazzove verzie starých rockových hitov....
- Naprotibar
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Zusy;)
- Kontaktovat uživatele:
Absenter v Mezzáči je super, jsou přidáni i na absinthe mapu 
Viťa
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Na dalsi CSAS to bude asi chtit opet vyrazit na inspekci do Brna a ocekovat novy Naproti 
Omnia mea mecum porto.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ale spatni clovek, a jako vzdy hral blbce
Slecna samozrejmne nevedela kolik ten stoji a prodala mi ho za 90kc
Otazka ale zni: ja pujdu do pekla?
Jinak nevim ani rocnik ani nic:drunk Prekvapive je ze ted mi prisel uplne bozi, zadnou arnicu uz tam ne citim...lahev si asi budu muset poridit
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Bio oko má také veci? Som si minule vôbec nevšimol. Tak to sa tam budem musieť ísť pozrieť ešte raz.
Mali by ťa potrestať ako sa robí voľakedy za fajčenie cigariet. Zavrieť s fľašou anciennu a nevylezieš dokiaľ ho nevypiješ.
Mali by ťa potrestať ako sa robí voľakedy za fajčenie cigariet. Zavrieť s fľašou anciennu a nevylezieš dokiaľ ho nevypiješ.