Absinth Hieronymus Bosch Temptation

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Re: Absinth Hieronymus Bosch Temptation

Příspěvek od Wajt »

Takže jsem včera ochutnal blanche verzi. Recenzi jsem sepsal ale tudy cesta skutečně nevede, svých peněz lituji. :? Co je ale zajímavé - nikdy jsem neviděl, aby absinthe zanechával na sklenici bílý povlak jako zubní pasta v kelímku :shock: Má s tím někdo zkušenost? Fotky se pokusím dodat brzo, ale tohle mě skutečně srazilo do kolen. Jinak obávám se, že produktům od Cami se již budu nadále vyhýbat. Toulouse Lautrec byl pro mě něčím novým v mých absinthových začátcích, ale je naprosto průměrný až podprůměrný, Sinopale mě neoslovil ani trochu a blanche Bosch je podle mě špatný. Zbytek jsem neměl, ale experimenovat s tím nebudu a své peníze investuji rozumnějším způsobem - třeba do návštěvy Hemingwaye ;)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ten bílý film na prázné sklenici je typická ukázka toho, když se přestřelí badyán. Pravděpodobně chtěli docílit mohutného louche a mléčného zakalení a tak přehnali množství badyánu a anýzu. Věřím tomu, že chuť nebude moc dobrá. Sám testovat rozhodně nebudu.
emef
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emef »

Ta chuť zase není úplně špatná, abychom jenom nepomlouvali, ovšem rozdíl mezi Antoinem opravdu propastný. Nechám si ten zbytek lahve tak 14 dní uležet na poličce a pak ho uchutnám bez předchozího pití Antoina, snad se to bude dát :-) Ovšem budu to muset pít potmě, protože ten povlak nevypadá vůbec hezky. Jak když se zdrcne mléko na pánvi. Kdybychom tohle pili v Hemingwayi, tak půjdou chudáci barmani domů s úplně popraskanýma rukama od mytí skleniček.
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Nepatrný bílý povlak dokáže na sklence zanechat i sem tam nějaká šarže La Clandestine.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wajt »

Žel tohle nebylo vůbec nepatrné :(
Odpovědět