Pokud to je jen trošku možné zamluvil bych si číslo 2, pokud je ještě volná, v opačném případě č. 19.
Martine, mohl bys mi ji odložit společně s normální lahví 5. šarže a jednou lahví Jade PF 1901? Nevadilo by Ti, kdybych to zaplatil a Tys poslal až počátkem června? Zítra se totiž vydávám na sever (Dánsko + Švédsko) a vrátím se právě až počátkem června.
Děkuji.
Naposledy upravil(a) Husqvik dne sob 15. kvě 2010 20:52:12, celkem upraveno 1 x.
Prosím-Prosím o rezervaci čísla =4=
Jen bych prosil o strpení ..Další výplata se koná až 7.6. a do té doby ze sebe nic moc nevyrazím ...Děkuju
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martine ja si prosim i v tomto naruzivem a podnapitem stavu o cislo 12 pac to je den kdy jsem se narodil...prinasi me stesti a vrele doufam, ze jej dostanu, diky!
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Martin, len mala otazka na nepodstatny detail, na fotke som si vsimol na flaske etiketu s obsahom 500ml. Ale to neva aj tak sa na tuto raritnu hezku flasku tesim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
O etiketě jsem už mluvil. Kdybych měl nechat udělat 23ks etiket s novým objemem, tak by ta etiketa stála min. 50,- Je to sítotisk v kombinaci s embolakem (plastický text St. Antoine) a výsekem. Ber to jako chybotisk u známky, bude to mít větší cenu