Jo a ty blikající gify se mi taky nelíbí, bez nich by to bylo serióznější. Tyhle blbůstky ať zůstanou dětem na warez fórech.
Carnegie
-
Alchymista
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Jade, St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Carnegie
Chodím sem bohužel velice nepravidelně, a tak tímto jedním přivítáním vítám všechny příchozí za posledního půl roku 
Jo a ty blikající gify se mi taky nelíbí, bez nich by to bylo serióznější. Tyhle blbůstky ať zůstanou dětem na warez fórech.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Houpavé gify jsou rozporuplné, ale od člověka jako je absinther sedí jak hrnec na prdel. Prostě to tak vykrystalizovalo a je to tak 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
húúúú jasně-budem si tu hrát na těžce seriózní bandičku odborníků,která velmi učeně,zásadně jen slušně a vkusně hovoří po večerech o kvalitách Absinthe jakožto dokonalém nápoji pro intelektuální elitu-Hlavně pozor na humor!(nedejbože pokleslý...brrr)-To by těžce poškodilo naší serióznost.....................A pak příjdou srazy a polovina účastníků ryje frňákem bahnoAlchymista píše:Chodím sem bohužel velice nepravidelně, a tak tímto jedním přivítáním vítám všechny příchozí za posledního půl roku
Neberte to tu tak vážně proboha
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Absinther: nejses ty nahodou z Ostravy?
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Tvl-Ty bydlíš na 221b v Baker Street v Londýně-né?Blackhawk píše:Absinther: nejses ty nahodou z Ostravy?
Naposledy upravil(a) Absinther dne sob 08. led 2011 18:26:39, celkem upraveno 1 x.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
I když jsem tady jen o chvilku déle než ty tak tě samozřejmě taky vítám.
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Aha
nestyd se za nase skvele mesto 
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Neboj-Nestydím se za město=to mě porodilo a vykovalo -stydím se za některé místní obyvateleBlackhawk píše:Ahanestyd se za nase skvele mesto
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Lepe bych to nenapsal.Absinther píše:Neboj-Nestydím se za město=to mě porodilo a vykovalo -stydím se za některé místní obyvateleBlackhawk píše:Ahanestyd se za nase skvele mesto
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Uvítací gify od kolegy Absinthera beztak nemají mít nějakou extra uměleckou hodnotu. 
- Moderní absinthe chutná moderně.