Tak tohle jsi neměl říkat. Teď abych se veškerým Tescům v Brně vyhýbal velkým obloukem...Jenda píše:Dneska měli v tescu akci Pernod za 399,) no nekupte to, když máte kartu u sebe![]()
Celkem příjemné pitivo
Pastis
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pastis
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, dal bych si. Třeba budou mít i v Praze...
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem to na novodvorský.. smál jsme se frantíkům z výměnýho pobytu od nás ze školy, jak pro ně je lepší absinth, čím je zelenější.. Ač jsem se snažil vysvětlit co absinthe obnáší, vehementně mi tvrdili, že přece oni tomu rozumí, když jsou z Francie...kamamura píše:Sakra, dal bych si. Třeba budou mít i v Praze...
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Jenda :
Tak to je teda docela smutná historka
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
DarkenCZ
To už je jeden z těch paradoxů našeho světa... káva bez kofeinu, cocacola bez koky, němci obchodujou, židi válčej, čínani musej dovážet rejži a češi poučují francouze o tom, co je vlastně absint....Absinther píše:Jenda :
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
DarkenCZ píše:To už je jeden z těch paradoxů našeho světa... káva bez kofeinu, cocacola bez koky, němci obchodujou, židi válčej, čínani musej dovážet rejži a češi poučují francouze o tom, co je vlastně absint....
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- kamamura
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
ROFL!!!DarkenCZ píše:To už je jeden z těch paradoxů našeho světa... káva bez kofeinu, cocacola bez koky, němci obchodujou, židi válčej, čínani musej dovážet rejži a češi poučují francouze o tom, co je vlastně absint....Absinther píše:Jenda :
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Bohajeho to je dobré!!!DarkenCZ píše:To už je jeden z těch paradoxů našeho světa... káva bez kofeinu, cocacola bez koky, němci obchodujou, židi válčej, čínani musej dovážet rejži a češi poučují francouze o tom, co je vlastně absint....Absinther píše:Jenda :
Na Novodvorský?Jenda píše:Kupoval jsem to na novodvorský..
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl v Tescu na Novodvorské ve středu, ale byl tam pouze pastis Ricard.
Ten už jsem měl a rozdodně mě nenadchnul natolik, abych si ho za 469,- Kč koupil. Že by se po Pernodu slehla po jediném dni?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
zajímavé...Habu píše:Tak jsem byl v Tescu na Novodvorské ve středu, ale byl tam pouze pastis Ricard.Ten už jsem měl a rozdodně mě nenadchnul natolik, abych si ho za 469,- Kč koupil. Že by se po Pernodu slehla po jediném dni?
mně totiž (protože jsem známý "alkoholik" volali spolužáci z pačru, že to tam maj. Je fakt, že to nebylo v regálu, ale takovej ten stánek s brigádnicema..
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!