Ale jak se říká: "Proti gustu, žádný dišputát"
Tričko
Re: Tričko
Přesně tak a z mého 19ti letého pohledu bych dodal: že mám radši něco decentního s nějakým hlubším smyslem, který pochopí jen zasvěcení, než tričko které řve do okolí: "Jó sem drsňák, mám tričko s lebkou na zádech hustodémonskykrutopřísným písmem napsáno ABSINTHIA a poslouchám metal" jako sry, ale tohle mi přijde opravdu dětinské až komické a už vůbec ne drsné...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Počkejte, až se vrátím z cest. Chystám trička z úžasného materiálu, který se mi hodně osvědčil zrovna tady v národních parcích. A je vyrobeno komplet v ČR, žádné reklamní tričko z Číny!
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Skvělé Martine, o tričko budu mít určitě zájem 
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Martine, ten tvůj přístup "Čechům české" a "raději drahé, ale dobré" se mi začíná čím dal víc líbit. Víc takových obchodníků/výrobců.Martin píše:je vyrobeno komplet v ČR, žádné reklamní tričko z Číny!
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Martine, jestli to není tajné, kdo vyrábí ta trika? Kdysi jsem hledal do jednoho projektu, orientovaného na české výrobce, ale těžko jsem sháněl někoho, kdo má celou výrobu u nás a zároveň by vyráběl trička bez vlastního potisku. České firmy jsou, které jako že vyrábějí textil, ale výroba je za hranicemi ČR.
Mimochodem, rád bych s Tebou, Martine, v rámci toho projektu udělal rozhovor, jakožto člověkem, který se drží české kvality a zařadil Tě do vznikajícího seriálu, ale to už dořešíme později, až na to přijde čas, pokud tedy budeš mít zájem.
Mimochodem, rád bych s Tebou, Martine, v rámci toho projektu udělal rozhovor, jakožto člověkem, který se drží české kvality a zařadil Tě do vznikajícího seriálu, ale to už dořešíme později, až na to přijde čas, pokud tedy budeš mít zájem.
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Neurážej jo? Na MoRu přesně tohle měl Xsonic 5Spo.On píše:fakt moc pěkný tričko...Jedním slovem: strašný...vaseks0001 píše:A co tohle?
http://www.ebay.com/itm/ABSINTHE-FAIRY- ... 46022159d2" onclick="window.open(this.href);return false;
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Měl, či neměl, nic to nemění na tom, že to je kýč jak Brno. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Taktiež som nepočul napríklad o tom, že by niekto vedel vyrobiť tričko na Slovensku, ale každopádne som zvedavý na Martinové tričká a ak bude pekný dizajn určite si nejaké kúpim. 
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je pár informací o budoucích tričkách. Budu je vyrábět u BlackOne, kteří stojí za nejlepším tričkem, jaké jsem v poslední době nosil.
Vyrábí se komplet u nás a používají úžasný materiál s bambusem.
To naše triko bude postaveno na základu tohoto, tj. stejný materiál a barva. Na motivu pracuju, ale bude to absintové
Nosil jsem to triko v podstatě 14 dní po Death Valley, Monument Valley a dalších pustinách. Člověk se v něm vůbec nepotí a co je nepochopitelné, to triko nesmrdí ani po týdnu nošení. Bomba.
Vyrábí se komplet u nás a používají úžasný materiál s bambusem.
To naše triko bude postaveno na základu tohoto, tj. stejný materiál a barva. Na motivu pracuju, ale bude to absintové
Nosil jsem to triko v podstatě 14 dní po Death Valley, Monument Valley a dalších pustinách. Člověk se v něm vůbec nepotí a co je nepochopitelné, to triko nesmrdí ani po týdnu nošení. Bomba.